Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
elda1987 najsłodsza.. nie o to pytałem ale jak już o tym wspomniałaś to hmmm.. brzmi jeszcze bardziej kusząco ;p
Nie wiem czy powinienem drążyć ten temat zważając na Twoj nick i to że jestes kobietą sadistica ;p Chociaz może dzięki temu uzbiera się jakiś temat na harda
Umawiać się na sadisticu ?! Przecież ona cię zgwałci na pierwszej randce
@master sorry, myślałam, że twój wcześniejszy post był skierowany do mnie, takie moje niedopatrzenie;) a poza tym to jaki masz widok przed oczami, jak mówisz "kobieta sadistica"?
Miałem na myśli te 20cm w nicku Bo jest takie powiedzenie tutaj na stronce (bez obrazy oczywiście) że kobietom sadistica większość koło chuja lata ;p
Umawiać się na sadisticu ?! Przecież ona cię zgwałci na pierwszej randce
Oby RaptujacyToster... Oby
Byle by tylko mój penis był w użyciu a nie jej ;p
Miałem na myśli te 20cm w nicku Bo jest takie powiedzenie tutaj na stronce (bez obrazy oczywiście) że kobietom sadistica większość koło chuja lata ;p
Nick jak nick ty masz master i o czymś to świadczy?
Nick jak nick ty masz master i o czymś to świadczy?
Że jestem sexi A tak z ciekawości skąd się wzięło te 20cm ?
Że jestem sexi A tak z ciekawości skąd się wzięło te 20cm ?
Pics or didn't happen!
Żeby było tajemniczo
Pics or didn't happen!
Żeby było tajemniczo
Pics... hmm. o ile data urodzin w Twoim profilu nie jest prawdziwa i 20cm to nie jest rozmiar penisa to jestem skłonny to przemyśleć
ja tak sobie teraz myślę, że w sumie to ja chodze nadal do toalety z kolegami, bo do damskiego jest zawsze kolejka a chłopaki w męskiej walą w pisuar, więc kibelek jest zawsze wolny. A więc nadal zdarza mi się "pomylić drzwi" i cichaczem zapakować się do środka z koleżanką choc kiedys w innych celach też się tam chodziło
Wiesz co elda? Lubie Cie . Mimo tego że jesteś w związku i masz dziecko to nie popadłaś w taką (codzienną) rutynę co jednak nie zdarza się tak często. Ponadto siedzisz tutaj i umiesz nieco sarkastycznie zażartować Twój facet musi być zadowolony z wyboru
Pics... hmm. o ile data urodzin w Twoim profilu nie jest prawdziwa i 20cm to nie jest rozmiar penisa to jestem skłonny to przemyśleć
To myśl
To myśl
Może żeby było ciekawiej : Napisz mi coś o sobie.. Niech to będzie coś ciekawego i osobistego a zarazem pamiętaj że piszemy publicznie i każdy może to przeczytać.. powiedzmy że to taka zabawa
Wiesz co elda? Lubie Cie . Mimo tego że jesteś w związku i masz dziecko to nie popadłaś w taką (codzienną) rutynę co jednak nie zdarza się tak często. Ponadto siedzisz tutaj i umiesz nieco sarkastycznie zażartować Twój facet musi być zadowolony z wyboru
zadowolony jak cholera
zadowolony jak cholera
O tym właśnie mówię Po prostu powiedz które łazienki odwiedzasz najcześciej ;p
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów