Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też tego nie rozumiem... Kurde nie raz szłam z koleżanką do łazienki (bo nam się chciało w tym samym czasie i myślałam, że najpierw wejdzie jedna, a potem druga, a to wspólne wyjście to tylko po to, żeby sobie umilić czas rozmową w kolejce), a ta mi się od razu pakowała do kabiny razem ze mną. Ja szok, a ona zdejmuje spodnie, gacie i szcza. No kurwa.
Pewnie chciała zobaczyć Twoją dwudziesto centymetrową łechtaczkę
ja chodzę z koleżankami do wc, bo wszystkie chodzą ale mi nie przeszkadza jak wejdzie jakaś ze mną do kabiny, obie przecież cipki mamy, nic nowego żadna nie podejrzy
Myślałaś kiedyś o pójściu tam z kolegą np. z portalu internetowego?? Powiedzmy że tak z ciekawości pytam
Myślałaś kiedyś o pójściu tam z kolegą np. z portalu internetowego?? Powiedzmy że tak z ciekawości pytam
nie, ale mogę się zastanowić
@master, mam już to za sobą, chodziłam jak byłam podlotkiem. Ja już jestem stateczna żona i matka.
elda1987 najsłodsza.. nie o to pytałem ale jak już o tym wspomniałaś to hmmm.. brzmi jeszcze bardziej kusząco ;p
nie, ale mogę się zastanowić
Nie wiem czy powinienem drążyć ten temat zważając na Twoj nick i to że jestes kobietą sadistica ;p Chociaz może dzięki temu uzbiera się jakiś temat na harda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów