📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na ból cipki naszych sadolowych Pań.
Leci piwko za dobrą nutkę z San Andreasa, aż łezka w oku się kręci...
Ice Cube - Check yourself dla gimbazy co nie znajo
Ice Cube - Check yourself dla gimbazy co nie znajo
@Talbot0 no ale w San Andreas była wersja Ice Cuba, zluzuj pasek
maki1981 napisał/a:
Parafraza monologu kabaretowego Cezarego Pazury z przed kilku lat. "dlaczego mężczyźni szybciej umierają - bo chcemy!!!"
Który parafrazował Churchilla:
Lady Nancy Astor: Winston, gdybyś był moim mężem to zatrułabym twoją herbatę.
Winston Churchill: Nancy, gdybyś była moją żoną to bym ją wypił.
Gdyby prezenter na jej miejscu stwierdził, że kobiety są słabsze, mniejsze i mniej inteligentne, wyleciałby z roboty na zbity pysk.
Podobno baby żyją dłużej dlatego że drą mordę, płaczą i robią chujangę z byle jakiego powodu, wyrzucając te negatywne emocje z siebie. A facet jak go taka baba wkurwia to tłumi te emocje i siedzi na dupie aż mu żyłka pęknie. Czyli prosty sposób na dłuższe życie - jak cie baba wkurwia to dajesz jej buta na ryj.
Gdzieś kiedyś słyszałam (ale nie pamiętam gdzie):
- Dlaczego mężczyźni umierają wcześniej?
- Bo chcą!
- Dlaczego mężczyźni umierają wcześniej?
- Bo chcą!
@davirafil , to z kawałka Grandmaster Flash - The Message. Nie znasz oryginału, a wyzywasz od gimbusów
Dlatego mężczyźni powinni być w związku z innym mężczyzną. Baby niech się zajmą tym, co umieją najlepiej - sprzątaniem i obsługą klientów w supermarketach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów