Z rzadka wrzucam coś na ten portal chociaż jestem tu częstym gościem. Wiem że w kwestii legalizacji (jak i każdej innej) racja jest jak dupa i każdy ma swoją. Myślę jednak, że do wielu przemówi ta animacja. W kilku minutach zawiera cały sens legalizacji. Bo sens przecież jest
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świetnie przedstawione... jakby zalegalizowali jaranie to nic by się nie zmieniło przecież kto nie chce to i tak nie będzie palił a budżet państwa faktycznie by na tym zyskał
zyskal? i to jeszcze jak... sami palacy by zyskali, na dobrym, sprawdzonym paleniu, a nie podworkowe scierwo. jest moze ta animacja gdzies na utube?
Cała prawda !!!! świetnie zostało pokazane jak może być a jak jest.
Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?
Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?
Nigdy nie jarałem, więc mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że mam tą waszą legalizację głęboko w dupie
Moim zdaniem, jest miliard innych WAŻNIEJSZYCH rzeczy, które trzeba odkłamać, niż to, ze marihuana jest narkotykiem, no ale chuj ja tam wiem skoro nie czuję sensemili...
Moim zdaniem, jest miliard innych WAŻNIEJSZYCH rzeczy, które trzeba odkłamać, niż to, ze marihuana jest narkotykiem, no ale chuj ja tam wiem skoro nie czuję sensemili...
@up,up,up,up <pomijam gszysztowa>
głupie gnojki z gimnazjum.
"Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?" - ja pierdolę
dziękuje, dobranoc.
"Za legalizacja "idą" same plusy kiedy to politycy zrozumieją ???!?!?!!?!??!!?" - ja pierdolę
dziękuje, dobranoc.
@tomjun - a może jakieś argumenty na potwierdzenie Twojej tezy? bo Ciebie też mógłbym kretynem nazwać, ale osobie logicznej nie wypada przedstawić tezy bez dowodu.
bajeczka.
wasze mądrości życiowe są porażające, a wiedza ekonomiczna ? oj ciężko ciężko.
widzieliście kiedyś jarającego wyluzowanego 30 lat brudasa ? ile państwo ma z niego pożytku? ktoś wam coś narysował a wy w to wierzycie. niestety muszę wam powiedziec że tak pięknie to nie wygląda.
wasze mądrości życiowe są porażające, a wiedza ekonomiczna ? oj ciężko ciężko.
widzieliście kiedyś jarającego wyluzowanego 30 lat brudasa ? ile państwo ma z niego pożytku? ktoś wam coś narysował a wy w to wierzycie. niestety muszę wam powiedziec że tak pięknie to nie wygląda.
Zgadza się. Z 30 letniego chlejącego brudasa też nie ma pożytku - to fakt.
A co powiesz na 30 letnich pracujących jarających czyściochów? Pewnie zaraz powiesz "nie ma takich, bo to narkotyk i zawsze się idzie na dno" - to czemu istnieją 30 letnie chlejące pracujące czyściochy? To narkotyk i to narkotyk.
Wskaż gdzie się mylę lub co pominąłem.
A co powiesz na 30 letnich pracujących jarających czyściochów? Pewnie zaraz powiesz "nie ma takich, bo to narkotyk i zawsze się idzie na dno" - to czemu istnieją 30 letnie chlejące pracujące czyściochy? To narkotyk i to narkotyk.
Wskaż gdzie się mylę lub co pominąłem.
kamuha napisał/a:
bajeczka.
wasze mądrości życiowe są porażające, a wiedza ekonomiczna ? cieżko to opisać słowami.
widzieliście kiedyś jarającego wyluzowanego 30 lat brudasa ? ile państwo ma z niego pożytku?
państwo potrzebuje niewolników którzy będą płacić podatki i oddawać 50 % kasy. co oni by zrobili jak by np. z milion ludzi przestało pracować i potrzebowało by do szczęścia jedzenia domu sexu i palenia. skończyła by sie ich władzą. oni maja taka władzę jaka sami im dajemy
W Polsce nie zalegalizują, dlaczego ? za dużo mafia na tym zarabia bez legalizacji, a jak wiemy mafia to też sejm
Wszystko ładnie cię toczy wokół kasy.
Za dużo ważnych szych by straciło dużą kasę gdyby zalegalizowali
A co do filmiku przesłanie piękne
Wszystko ładnie cię toczy wokół kasy.
Za dużo ważnych szych by straciło dużą kasę gdyby zalegalizowali
A co do filmiku przesłanie piękne
tomjun napisał/a:
@up,up,up,up <pomijam gszysztowa>
dziękuje, dobranoc.
emm.. jestes debilem? tak!
Poprostu nie jestesmy wcale wolnymi ludzmi , ani w naszym panstwie ani w zadnym innym zakątku ziemi . A TV robi z glowy jajo , inne media zreszta tez . Jestesmy tylko "robakami" ktore charuja zeby dogodzic tym u gory . Wiec kto chetny wjechac podminowanym STARem w parlament ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów