WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
nie sądzę że ludzie są aż tak głupi trochę mi to fejkiem śmierdzi.
No myślę, że przepytują np. 500 osób i wybierają największych geniuszy.
Zaskoczyła mnie informacja o poślizgach. Przy poślizgu nadsterownym mnie uczono, żeby skontrować i lekko dodać gazu i faktycznie pod żadnym pozorem nie hamować.
Zaskoczyła mnie informacja o poślizgach. Przy poślizgu nadsterownym mnie uczono, żeby skontrować i lekko dodać gazu i faktycznie pod żadnym pozorem nie hamować.
I masz rację, nie wiem co ten Czopik gada, ale gwałtowne zahamowanie spowoduje tylko dociążenie przedniej osi i obrót samochodu w zakręcie. Poza tym kontrolka od ABSu to raczej oznacza jego uszkodzenie a nie to, że zaczął działać. I abs to nie Anti Blocking System czy jak on tam to powiedział tylko Anti-lock Braking System.
Jeszcze żadna pizda nie napisała, że 8 piw i główna? Znudziło się popierdoleńcom czy jeszcze ze szkoły nie wróciły.
Nikt cię nie pytał
Co do hamowania w momencie poślizgu nadsterownym, fakt powinno się lekko dodać gazu i skontrować, tylko że trzeba zrobić to umiejętnie, źle wykonana kontra może spowodować jeszcze większe zagrożenie, wszystko zależy jeszcze od prędkości z jaką jedziemy, ale mimo wszystko powinno się uczyć odpowiedniego odruchu kontry.
Jeżeli mówimy o kontrolce ABS, to dobrze koleś powiedział, jak gwałtownie będziesz hamować to zobaczysz że się zapali, zapala się w momencie kiedy zaczyna działać ABS.
w jakim samochodzie zapala ci sie kontrolka abs podczas hamowania?
A jeszcze a propos tych poślizgów gość mówi hamować i zdać się na abs i esp (chyba chciał to powiedzieć ale ja tam słyszę asp ale słuch już nie ten). Czyli jednym zdaniem hamować i zamknąć oczy i modlić się żeby samochód nie wleciał w rów, no debilizm. Jak oni tak uczą na tych kursach doszkalających to ja dziękuję wole sam próbować golfem pod tesco zimą...
Też chciałbym wiedzieć. Zapala się kontrolka tc/esp/asr jak już (chyba nie wiem bo nie mam:))
A jeszcze a propos tych poślizgów gość mówi hamować i zdać się na abs i esp (chyba chciał to powiedzieć ale ja tam słyszę asp ale słuch już nie ten). Czyli jednym zdaniem hamować i zamknąć oczy i modlić się żeby samochód nie wleciał w rów, no debilizm. Jak oni tak uczą na tych kursach doszkalających to ja dziękuję wole sam próbować golfem pod tesco zimą...
Ja pierdu, macie racje to nie kontrolka ABS, poeyebało mi się, to te inne świecące systemy, zwracam honor, wzrok już nie ten sam ;P
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów