Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba tak tam psy szczekają...
hitlera witaliście jak swojego to teraz macie, gówno z gównem :*
A dziury w drogach są tak wielkie, że można ryby łowić
odezwali się mieszkańcy takich wioch, że aż wstyd im o nich napisać w profilu
ODkarzacz, i ten film jest chyba najlepszą odpowiedzią na tę marną prowokację.
Miasto jak miasto - duże, pełne kontrastów, nie do ogarnięcia. A obrazki dziur czy walających się butelek, to można zobaczyć w całej Polsce. Filmik tendencyjny, bo pokazuje najgorsze ulice Łodzi - Legionów, Gdańska, jakieś obrzeża Kilińskiego, o których nikt nie słyszał, czyli miastową żulernie, typu warszawska Praga czy krakowska Nowa Huta. Mieszkam tu od urodzenia, a 95% z tych miejsc pierwszy raz na oczy widzę, ale jak koniecznie chce się pokazać coś ze złej strony, to zawsze znajdzie się odpowiedni materiał
oni tu glownie srodmiescie pokazali;D sa jeszcze miejsca typu ruda, limanowskiego i inne, a reszta i tak wyglada podobnie, nie liczac manufaktury i piotrkowskiej(chyba, ze brame wejdziesz to juz gorzej ). ja tam lodz lubie. mimo, ze jest paskudna dla wiekszosci zmyslow, to ma swoj klimat. zreszta brzydota tez bywa piekna:P na swoj sposob
oni tu glownie srodmiescie pokazali;D sa jeszcze miejsca typu ruda, limanowskiego i inne, a reszta i tak wyglada podobnie, nie liczac manufaktury i piotrkowskiej(chyba, ze brame wejdziesz to juz gorzej ). ja tam lodz lubie. mimo, ze jest paskudna dla wiekszosci zmyslow, to ma swoj klimat. zreszta brzydota tez bywa piekna:P na swoj sposob
Reszta wygląda podomnie? A na widzew czasem zaglądasz? Nie ma tam takiej brzydoty jak na śródmieściu, kozinach czy limance.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów