sory za błędy jak coś,,, jesr
sory za błędy jak coś,,, jesr
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inżynier się kurwa znalazł, dyrektor jebanej budki na moim parkingu... Weź odśnież mi wyjazd lepiej
Twój podpis: "Zawsze ktorys z koleji , slodka niedojda i zawsze spozniony z reakcja no i cholernie niesmialy, z masa wad, kompleksow i malymi rozmiarami." sugeruje, że powinieneś sam sięgnąć do książek, od elementarza począwszy.
No chyba, że brali Cię w kolejarza gdy to pisałeś
Choć koleś odpisał Ci z myślą jaki to on mądry nie jest - też się uśmiałem jak przeczytałem jego posta o tarciu itd., to w podpisie nie popełnił błędu.
sjp.pwn.pl/szukaj/kolei
-SĄ!
-Porażka drogowców jest?
-JEST!
-Filmik jest nagrywany kalesonami?
-TAK JEST!
-Napinacze w komentarzach pod filmikiem są?
-SĄ!
Można postawić browar
nie interesuje mnie wasza opnia i wasze zdanie ;D nie bierzcie zycia na powaznie ja mam przynajmniej do siebie dystanst i w sumie nieinteresuje mnie to co o mnie piszecie a nawet sie z wami zgadzam smiejscie sie ze mnie a ja wam moge spojrzec w twarz i powiedziec ze macie racje a pozniej smiac sie z was roznica bedzie polegala na tym ze ja wszystko oleje to co wy mowicie na moj temat a was strasznie wkurwi to co powiem na wasz temat lubie czytac ksiazki moz ei jestem pseudo intelegentem ale chociaz pseudo a wam i do tego jest daleko wiec milego jechania po mnie zycze wszystkim tym ktorych zabolalo to co napisalem i to co mam w opisie tak wogole to dajcie sobie troche luzu bo wam odjebie niedlugo
Jesteś pojebany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów