sory za błędy jak coś,,, jesr
sory za błędy jak coś,,, jesr
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruska zima - za darmo zabieraj całą Panie...
Chachanie ruskich zjebów - bezcenne...
Zapomniałem o walcu...
Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden...
1. jezdnia jest pochylona
2. koles probujac jechac przekroczyl tarcie statyczne
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia
Tak wiec Apollo zamiast siedziec na sadolu i sie spinac
zapierdalaj do ksiazek a pozniej sie madruj
@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego chuja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to kurwa pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
3. walec jak sama nazwa ma walce zamiast kol ktore sa gladkie i metalowe a w polaczeniu z jezdnia pokryta sniegiem i lodem daje nam prawie zerowy wspolczynnik tarcia
Tak jak ty teraz nie? Geniusz się kurwa znalazł... Opisałeś nam tu budowę cepa i myślisz, że się w życiu naczytałeś... Wypierdalaj Mam dość pseudo inteligentów na sadolu...
-A gdzie ma jechać? W bok?
@Apollo Nie wiem co mialo oznaczac to ostatnie twoje zdanie "Walec na żyletki pociąć, skoro nie umie jechać... Kierowcę też, skoro nie umie jeździć czopuch jeden..." Nie wiem po jakiego chuja ciac walec na zyletki a dokladniej chodzi mi to co napisales o kierowcy, pociac to powinienes sie ty sam bo zanim cokolwiek napiszesz to kurwa pomysl albo siedz z dupa cicho jak nie masz bladego pojecia dlaczego walec zjechal na bok. Zjechal bo :
Inżynier się kurwa znalazł, dyrektor jebanej budki na moim parkingu... Weź odśnież mi wyjazd lepiej
Twój podpis: "Zawsze ktorys z koleji , slodka niedojda i zawsze spozniony z reakcja no i cholernie niesmialy, z masa wad, kompleksow i malymi rozmiarami." sugeruje, że powinieneś sam sięgnąć do książek, od elementarza począwszy.
No chyba, że brali Cię w kolejarza gdy to pisałeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów