📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niechaj się rozpoczyna
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Propaganda. Każdemu dzieciakowi można zrobić sieczkę z mózgu a potem wjebać do netu dopisując do tego ideologię.
Założę się ,że każdemu gówniarzowi w wieku 3-5 lat jakby dać się pobawić z małą świnką a potem przy obiedzie powiedzieć ,że je właśnie świnkę to zareaguje tak samo jak na tym filmiku.
Każdy niech żre co chce. Jeden woli mięso, inny roślinki a jeszcze inny gówno z dupy Azjatki w zalewie z ośmiornicy.
Po prostu niech mi nikt w ryja nie wpierdala swoich ideologii i poglądów na siłę.
No to ja rozpocząłem gównoburzę. Czekam na lewackich pedałów wpierdalających trawę, walczących o żuczki przy budowach autostrad i wąchających swoje własne pierdy.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Założę się ,że każdemu gówniarzowi w wieku 3-5 lat jakby dać się pobawić z małą świnką a potem przy obiedzie powiedzieć ,że je właśnie świnkę to zareaguje tak samo jak na tym filmiku.
Każdy niech żre co chce. Jeden woli mięso, inny roślinki a jeszcze inny gówno z dupy Azjatki w zalewie z ośmiornicy.
Po prostu niech mi nikt w ryja nie wpierdala swoich ideologii i poglądów na siłę.
No to ja rozpocząłem gównoburzę. Czekam na lewackich pedałów wpierdalających trawę, walczących o żuczki przy budowach autostrad i wąchających swoje własne pierdy.
Tata skurwiel... czekać tyle czasu żeby powiedzieć jak mięsko pozyskują... u mnie się nie pierdolili - wiedziałem jak miałem 4 lata - i jak miałem ochotę na rosołek to sam kurę zaciupałem nożykiem... wpierdol był, bo to kwoka była, ale rosołek smakował
Dzieciaki powinny wiedzieć, a nie znienacka sie wegetarianami robią - tak to jest - zjesz, co dopadniesz.
Dzieciaki powinny wiedzieć, a nie znienacka sie wegetarianami robią - tak to jest - zjesz, co dopadniesz.
w ogóle jaki to sens jeść mięso?
Ano taki, że ciebie też kiedyś "mięsko" zeżre...poddajesz się bez walki?
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
jormungand napisał/a:
w ogóle jaki to sens jeść mięso?
A jaki jest sens niemal na siłę wpajać komuś, że to nie ma sensu?
Dzieci jak sobie cos uswiadomia to podchodza do wszystkiego z duza doza wrazliwosci. Sprobuj powiedziec 6latkowi ze wszyscy umrzemy. Ja jestem dorosly i mam w chuju los zwierzat, ba, mam w chuju los tej planety.
@up
Pojemnego chuja masz.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Pojemnego chuja masz.
Chuju muju dzikie węże, przecież te zwierzęta są właśnie po to, aby je zjeść. Raczej nie sądzę, żeby było tych zwierząt tyle w środowisku naturalnym. To zwierzęta hodowlane, są po to, aby człowiek miał z nich pożytek, w tym mięsko. Dziecku wmawia się, że jak nie zje świnki, to ta nie umrze. Gdyby każdy nie żarł zwierzątek, to nie byłoby świnek, bo po chuj komu by to było hodować? Wtedy byłby ból dupska o to, że kolejne gatunki zwierząt wymierają, bo nikt ich nie hoduje.
Kurwa oglądam i oglądam licząc na to "olśnienie" dziecka, że pierdoli głupoty a tu jeszcze pseudo filozoficzna puenta na koniec.
No nie wierze że ktoś był na tyle upośledzonym lub wierzącym w wegetarianizm ze dodał te puentę na końcu...
Dzieci często wieżą że istnieją wróżki i trolle. Więc mała Kathrene zacznie płakać że trolle giną w pułapkach na myszy a wróżki są mielone przez wiatrak sufitowy więc niech rodzice je usuną... a później złożą międzynarodową petycję przeciwko wiatrakom i pułapką.
Dzieci często wieżą że istnieją wróżki i trolle. Więc mała Kathrene zacznie płakać że trolle giną w pułapkach na myszy a wróżki są mielone przez wiatrak sufitowy więc niech rodzice je usuną... a później złożą międzynarodową petycję przeciwko wiatrakom i pułapką.
Dragonov napisał/a:
Chuju muju dzikie węże, przecież te zwierzęta są właśnie po to, aby je zjeść. Raczej nie sądzę, żeby było tych zwierząt tyle w środowisku naturalnym. To zwierzęta hodowlane, są po to, aby człowiek miał z nich pożytek, w tym mięsko. Dziecku wmawia się, że jak nie zje świnki, to ta nie umrze. Gdyby każdy nie żarł zwierzątek, to nie byłoby świnek, bo po chuj komu by to było hodować? Wtedy byłby ból dupska o to, że kolejne gatunki zwierząt wymierają, bo nikt ich nie hoduje.
Masz jakąś w chuj pokręconą logikę. To tak jakbyś powiedział, że gdyby nie było Żydów, to nie byłoby obozów zagłady
Szkoda, że nie było kamer w telefonach jak ja byłem mały. Z opowieści moich rodziców: jak się dowiedziałem, że mięso pochodzi ze zwierząt to spytałem tylko czy mogę zobaczyć
Wkurwia mnie fanatyzm wegetarian, zawsze się wpierdalają z głupimi komentarzami, 2-letnie dziecko zostało zindoktrynowane przez rodziców kretynów, zastanówcie się co oni temu dziecku naopowiadali zanim zaczęli kręcić ten wzruszający film.
Siedzę se wczoraj z kumplem przy piwku, ten zamawia pizzę wegetarianę, i jeszcze się wymądrza że ja powinienem przestać jeść świnie, a hipokryta na weselu miesiąc wcześniej wpierdalał świńską kitę, że aż miło.
Siedzę se wczoraj z kumplem przy piwku, ten zamawia pizzę wegetarianę, i jeszcze się wymądrza że ja powinienem przestać jeść świnie, a hipokryta na weselu miesiąc wcześniej wpierdalał świńską kitę, że aż miło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów