📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mo mo mo mo monster COCK!
Nie mam głośników co prawda ale powiem Wam jedno. Jeżeli kobieta mówi, że rozmiar niema znaczenia to kłamie.
Po przesłuchaniu wywiadu mogę znać rozwiązanie jego problemu.
Skoro jest uczuciowy i nie chciałby być postrzegany jedynie jako gość z wielkim fiutem, to być może nie powinien na randce, przy obiedzie podbijać do kobiety z tekstem, że ma kutonga długości dorosłego węgorza.
Skoro jest uczuciowy i nie chciałby być postrzegany jedynie jako gość z wielkim fiutem, to być może nie powinien na randce, przy obiedzie podbijać do kobiety z tekstem, że ma kutonga długości dorosłego węgorza.
@2up Głębokość kobiecej pochwy to 7-13 cm i w czasie penetracji dopasowuję się ona do rozmiarów penisa. A co do filmiku to facetowi o prąciu w takich rozmiarach nigdy nie staję w pełni. Szkoda że o tym pani doktór nie wspomniała.
To dlatego tak nienawidzicie czarnych! Bo mają większe chujosy i kobity wam odbijają haha
@up A myślisz że czemu tak jadą po erasmusie? Bo się kurwią nie z tymi co trzeba
Przy 20cm członku w pozycji na jeźdźca, jak laska się wyprostuję, żeby cały wszedł to 3/4 narzeka, że boli. Ich wyobrażenia o dzikim seksie w praktyce nie mają za wiele wspólnego.
przedstawiają problem że niby duży członek sprawia kłopoty i w sypialni z partnerką nie jest tak fajnie jak sobie się wyobraża. Tylko że oni tutaj pokazują nie dużego ale ogromnego penisa. Duży moim zdaniem to 20 cm i myślę że taki byłby najlepszy. Nie wiem jak kobiety uważają i mogę się mylić, ale wszyscy faceci wiemy że większość kobiet ma mokro w gaciach jak słyszą o takiej skali.
Z drugiej strony nie narzekam na swój sprzęt
a niektórzy mężczyźni to i nawet nie potrzebują
Z drugiej strony nie narzekam na swój sprzęt
a niektórzy mężczyźni to i nawet nie potrzebują
Nie dość, że ma największego kutacha na świecie, to jeszcze jest najbardziej rudym gościem (też na świecie). Tak rude ma włosy, że prawie czerwone.
Tooooooooo odjebałem chciałem wam pokazać ze też mam duzego pisiora. aparat w reku jaja dyndają a tu wchodzi żonka z córką i jakiś facec nawet chwili spokoju nie można mieć na basenie
kurwa idioto nienadmuchany balon ma długość ok 7 cm a nadmuchany 35cm
pochwa jest jak balon baaaardzo rozciągliwa, tylko nie idź teraz do mamy i jej nie dmuchaj w broszkę bo bedzie to znaczyło ze nie zrozumiałeś
miszcz310 napisał/a:
Ta kurwa chyba u pięciolatki...
kurwa idioto nienadmuchany balon ma długość ok 7 cm a nadmuchany 35cm
pochwa jest jak balon baaaardzo rozciągliwa, tylko nie idź teraz do mamy i jej nie dmuchaj w broszkę bo bedzie to znaczyło ze nie zrozumiałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów