Ciekawe czy był w trakcie, czy dopiero po akcji zgruzował ...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
słusznie, nie za sranie płacą
romek134 napisał/a:
słusznie, nie za sranie płacą
Do pracy idzie sie pracować a nie zap🤬lać służbisto
dOpieca napisał/a:
Daj że spokój @romek134 . Koleś jebie na akord w fabryce.
Po dniówce wychodzi z pracy jak bohater filmu
dOpieca napisał/a:
Dokładnie w pracy liczy się obecność ;)biedny walił spokojnie konia a tu nagle psikus i się obsral …
Widać że operator ma "wyobraźnię" i potrafi przewidywać konsekwencje swoich działań.
Ja bym mu łapki połamał za taki numer. Więcej szczęścia niż rozumu
Nie ma takiego srania! Koniec imprezy!
15 lat. ale będę apelował.
Przecież to filmik na potrzeby plebsu... Żółtek w kiblu, a koparka rozwala śmierdziucha inżyniera że niby stolca z opóźnieniem kładzie...? No klękajcie narody ...
I ten ich system z opowiastek że niby w kiblach dooopy myją.... Oj myją i to jeszcze jak... Ale nie w polskich realiach! To są śmierdziuchy i brudasy! Zwierzęta to przy nich klasa!
Debilne żarty prymitywnych przygłupów.
MarS_80 napisał/a:
Przecież to filmik na potrzeby plebsu... Żółtek w kiblu, a koparka rozwala śmierdziucha inżyniera że niby stolca z opóźnieniem kładzie...? No klękajcie narody ...
I ten ich system z opowiastek że niby w kiblach dooopy myją.... Oj myją i to jeszcze jak... Ale nie w polskich realiach! To są śmierdziuchy i brudasy! Zwierzęta to przy nich klasa!
to Brejzy Problem też mu Toja zasrali ...
A mógł ta łychą lekko niżej się zatrzymać.
Miał by obsrajduch potylicę otwartą.
pewnie lubił setke ssę wyj🤬 przy oparach gówna
Dobrze ze miał kask, uratował mu życie
Piotr119922 napisał/a:
Widać że operator ma "wyobraźnię" i potrafi przewidywać konsekwencje swoich działań.
Ja bym mu łapki połamał za taki numer. Więcej szczęścia niż rozumu
Dokładnie. Dziwię się że on taki spokojny. Przyp🤬olił bym operatorowi koparki.