📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ciekawe ile pompek zrobił po nagraniu filmu
To się pozbieraj i idź narzekać na formę Wisły w pucharach. A typ ma ryj człowieka, który musi coś odjebać bo inaczej choruje- najlepsze wspomnienia z gimnazjum
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
ciekawe ile pompek zrobił po nagraniu filmu
Podobno 69, bo znam dowódce.
@sznycel
Niektore konsekwencje da sie przezyc, jesli cos sprawia Ci frajde... a przy tym kogos zdenerwuje. Z reguly bardziej liczy sie ta druga kwestia.
btw. ich smiech mnie rozpierdolil xD
Niektore konsekwencje da sie przezyc, jesli cos sprawia Ci frajde... a przy tym kogos zdenerwuje. Z reguly bardziej liczy sie ta druga kwestia.
btw. ich smiech mnie rozpierdolil xD
kurwa jaki żel
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów