📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruba locha musi zabrać bukiet by choć w zakresie folkloru mieć szansę na zamążpójście. No, chyba ,ze trafi się jej Tomasz Kammel.... ale chyba nie jest to NIezgoda.
Ale się uśmiałem. Wstyd dla rodziny po takim weselu. Już sobie to zapisuje żeby znajomym z pracy pokazać i rodzinie przy wigilijnej kolacji. No jak można tak jak ta pani w zielonym postąpić. Co się z ludźmi dzieje.pewnie inflacja i ceny węgla powodują społeczne niezadowolenie i napady agresji.
Chyba przeterminowana 40latka.. z umorem maniaka trzymała ten bukiet lol
Kto takie lochy zaprasza na wesele?! Nie dość, że wiochę odstawi, to jeszcze wpierdoli żarcia za pięciu gości...
Teraz pozostaje tylko ciastko z wróżbą...
chudą w zielonej sukience to był puknął bez zmrużenia, nie kumam czemu tak się bije o te kwiatki. Lepiej by się trzymała z daleka od takich tuczników, bo tylko złych nawyków żywieniowych nabierze. co za tłuste świnie!
Mzimu napisał/a:
chudą w zielonej sukience to był puknął bez zmrużenia, nie kumam czemu tak się bije o te kwiatki. Lepiej by się trzymała z daleka od takich tuczników, bo tylko złych nawyków żywieniowych nabierze. co za tłuste świnie!
Pomyśl jak było miło, gdyby Ci tak wytargała jak te kwiatki
to są jednak zwierzęta
Ja pierdole, co za żenująca tradycja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów