📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Racjonalne. Nie był jeszcze 100% ded, sicarios zwykle dobijają — a tak spierdalali tak szybko że nawet motór zostawili. A że nie przeżył to już nie jego wina, bronić się próbował.
majeńka napisał/a:
A że nie przeżył to już nie jego wina,
WYDAJE mi się, że oni zaczęli od strzału, więc i tak by zginął.
majeńka napisał/a:
a tak spierdalali tak szybko że nawet motór zostawili
Mówisz? Czyli to, co widać na filmie, to to, co widać na filmie?
;>
Zobaczyli, że sięga po broń. Jakby zaczął spierdalać plecami do nich i wtedy wyciągnął broń mogło by pójść nieco lepiej.
Rozmarzyłem się że ta w zielonym mogła jakimś cudem dostać rykoszetem
SkoPio1 napisał/a:
Bycie postrzelonym to nie zawsze bycie zastrzelonym. Większość strzałów się przeżywa.WYDAJE mi się, że oni zaczęli od strzału, więc i tak by zginął.
SkoPio1 napisał/a:
To detal który pewnie większości oglądających nie zauważyła (bo trzeba oglądać w miarę uważnie, a nie układając rzeczy na biurku i gadając z Mietkiem z biurka obok). A nawet jak ktoś zauważył, podkreślenie tego wspominając skutki obrony wskazuje na związek przyczynowo-skutkowy a nie jest wyłącznie opisem filmu. Bo zwykle killerzy zabierają swoje fanty, zwłaszcza te warte jakiś pieniądz.Mówisz? Czyli to, co widać na filmie, to to, co widać na filmie?
;>
teraz dostanie dół i trumne w nagrode, brawo
Jeśli jakiś pizdeusz nie rozumie to już tłumaczę: odszedł z honorem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów