📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Jak ktoś zna chociaż trochę język angielski to napisy tego typu stają się wkurwiające.
Kurwa właśnie robiłem projekt i kolejny filmik mnie oderwał od roboty -.-
Gdzie Ty pracujesz, ze o 22 zapierdalasz do roboty?
OK ! Zapierdalać TRZEBA ! Czas zrobić zaległe od ubiegłego roku sprawozdanie z konwersji lipidów i pouczyć się biologii molekularnej. Nara
Cytat:
Gdzie Ty pracujesz, ze o 22 zapierdalasz do roboty?
Urodziles sie w 2000 ze nie slyszales o systemie 3 zmianowym?
Browarek za fragment filmu (nie za tłumaczenie )
Film bardzo realistycznie pokazuje kulisy zawodowego sportu (w tym wypadku mojego ulubionego FA).
"Oglądacze" różnych dyscyplin sportowych nakręcają się widząc "gwiazdy" w różnych dziedzinach sportu (typu Ronaldo, czy inne Messi...), ale nie widzą i nie wiedzą, jaką drogę osobistą (mordercze treningi, wspomagacze, itp.) lub marketingową (promocja "marki" zawodnika, ustawianie go na odpowiedniej pozycji, przeciw "odpowiedniemu" przeciwnikowi,, itp.) musi przejść taka "gwiazda", żeby zostać w końcu gwiazdą szoł-biznesu...
Jak ktoś nie oglądał filmu, to polecam, bo nawet, jeśli się nie lubi FA, warto popatrzeć na mechanizmy sterujące sportowym szoł-bizem.
Film bardzo realistycznie pokazuje kulisy zawodowego sportu (w tym wypadku mojego ulubionego FA).
"Oglądacze" różnych dyscyplin sportowych nakręcają się widząc "gwiazdy" w różnych dziedzinach sportu (typu Ronaldo, czy inne Messi...), ale nie widzą i nie wiedzą, jaką drogę osobistą (mordercze treningi, wspomagacze, itp.) lub marketingową (promocja "marki" zawodnika, ustawianie go na odpowiedniej pozycji, przeciw "odpowiedniemu" przeciwnikowi,, itp.) musi przejść taka "gwiazda", żeby zostać w końcu gwiazdą szoł-biznesu...
Jak ktoś nie oglądał filmu, to polecam, bo nawet, jeśli się nie lubi FA, warto popatrzeć na mechanizmy sterujące sportowym szoł-bizem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów