18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
nowynick 2021-11-10, 14:05 2
i po pierwszej wypłacie...
Zgłoś
Driver19cm 2021-11-10, 14:20 28
Cytat:

i po pierwszej wypłacie...

Eeeee tam. Obciągnie porządnie kierownikowi i rozejdzie się po kosztach

U mnie strata do 300 zł, to obciągam i zawsze działa

Do 500 zł muszę z połykiem (ale zawsze dostaje od kierownika coca cole, na przepłukanie gardełka)

Do 700 zł kiero mnie zapina w anala. Ale już nie boli, bolało pierwsze 14 razy

Kurcze u mnie w mojej korpo, to mam życie

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Anosa20 2021-11-10, 14:32 2
Maszyna na wino

Mów mi mocno. Bij mnie brzydko.
Zgłoś
Jarokwakin 2021-11-10, 15:43
A kto to tak wogóle poustawiał te butelki na tych beczkach.
Zgłoś
Arkasza 2021-11-10, 16:16
Sami sobie winni ustawiają te butelki byle gdzie i na czym tylko się da... ile razy manewrując wózkiem coś stłukłem.. Jeszcze jak są te tekturowe regały masakra
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-11-10, 16:42
Pierdolnął by pustego przejazdu nie było; jeszcze powiedzą że sie w robocie opierdala, sytuacja win/win

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
sothis 2021-11-10, 16:42 3
Arkasza napisał/a:

Sami sobie winni ustawiają te butelki byle gdzie i na czym tylko się da... ile razy manewrując wózkiem coś stłukłem.. Jeszcze jak są te tekturowe regały masakra

To, że jesteś ułomny to nie wina ekspozycji czy braku pancernosci regałów, tylko chujowy h genów i braku sensownego wychowania.
Zgłoś
dsads 2021-11-10, 16:47 2
przynajmniej robotę teraz ma pewną
Zgłoś
n3grom 2021-11-10, 23:04 1
Dzisiejsi "mlodzi wyksztalceni z wielkich miast" w pierwszej pracy
Zgłoś
Kamikadze1991 2021-11-10, 23:36
Ale to sadystyczne kto to tu wstawił chyba jakiś alkoholik
Zgłoś
Justynka99 2021-11-10, 23:54 1
n3grom napisał/a:

Dzisiejsi "mlodzi wyksztalceni z wielkich miast" w pierwszej pracy

Wykształceni raczej nie myją podłóg w marketach.
Zgłoś
qplam 2021-11-11, 0:15
Co jak co ale u mnie na zakładzie są właśnie podobne sprzęty do mycia podłóg i obsługuje je od dobrych 6 lat jedna osoba. Widziałem jak przyuczał chłopaczka (pewnie ponad 30 lat) i chyba nie ogarnął bo go z roboty wyjebali, ale widok jak go cisnął za jeżdżenie między regałami to aż prace umilał bo można było się pośmiać. Chodź jednak mi się wydaje że do takich zawodów nie idą ludzie z wielką ambicją, więc takie rzeczy jak najbardziej mogą się przytrafić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów