📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czy ja widzę włosy w dupie?
Najpierw zasysa, przykładasz twarz i wciągasz. Przynajmniej ja tak robię. Wy mocie zapalić z mojej dupy
Ja przypierdzieliłbym bucha z piczy
Najpierw zasysa, przykładasz twarz i wciągasz. Przynajmniej ja tak robię. Wy mocie zapalić z mojej dupy
A ja bym zaczął od dupci tej panny a "papieroska" może bym zapałil później...
BrunerOvned
A ja chyba widzę prawiczka.
A ja chyba widzę prawiczka.
j2m2, chcesz go zmartwić?
Skręcić, zapalić, wyruchać. Osobiście taką właśnie kolejność bym preferował.
ja bym zaczął od dupy strony a zielsko sprzedał jakimś ćpunom, tego biedacy bardziej potrzebują
A co wy tacy wszyscy troskliwi o czyjeś zdrowie, jak komuś smakuje to niech pali. Ale fakt faktem, nie ma czym się chwalić i lansować na zajebistego luzaka. Idę ćpnąć BEpałera z biedronki bo senny się robię.
Dziad z Lasu napisał/a:
Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście ćpunami.
Jeśli sam nie zażywasz żadnych "używek" to rozumiem Cie, ale jeżeli pijesz alkohol albo palisz szlugi to Welcome in my word ćpunku bo to że coś jest legalne czy nie ustanawia państwo a tak na prawde każdą substancje którą ludzie sie odurzają możesz nazwać narkotykiem
dzadu z lasu! specjalnie sie zarejestrowalem zeby powiedziec ci serdeczne "pie*dol sie" zdanie na temat palenia powinny miec osoby ktore wczesniej probowaly i wiedza jakie sa efekty palenia.... takie mochery jak ty mozecie wrocic tam skad jestes, mianowicie do lasu!
seku1991 napisał/a:
dzadu z lasu! specjalnie sie zarejestrowalem zeby powiedziec ci serdeczne "pie*dol sie"
Poświęcenie straszne, aczkolwiek bardzo niekulturalnie się odniosłeś,
seku1991 napisał/a:
zdanie na temat palenia powinny miec osoby ktore wczesniej probowaly i wiedza jakie sa efekty palenia.
no nie wiem, takie osoby są na ogół zniszczone, odurzone i na głodzie, zły pomysł,
seku1991 napisał/a:
takie mochery jak ty mozecie wrocic tam skad jestes, mianowicie do lasu!
on nie jest mocherem, a jak już by był to ich miejsce raczej w kościele, na pielgrzymce, obronie krzyża, etc.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów