📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech, jakieś ćpanie znów.
@up
Ćpać można heroinę, kokainę, crack, amfetaminę czy też inne narkotyki. To co mamy tutaj, to suszony kwiatostan konopi indyjskiej. Roślina taka sama jak np. herbata czy kawa.
PS: A co do tematu, to najpierw joint a potem ruchanie. Po trawie jest zajebiście
Ćpać można heroinę, kokainę, crack, amfetaminę czy też inne narkotyki. To co mamy tutaj, to suszony kwiatostan konopi indyjskiej. Roślina taka sama jak np. herbata czy kawa.
PS: A co do tematu, to najpierw joint a potem ruchanie. Po trawie jest zajebiście
niestety, ale 70% społeczeństwa uważa tak samo, i jesteśmy brani za ćpunów. Jebać to, wrzuciłem dupę i jaranie więc fak of
BongMan napisał/a:
Roślina taka sama jak np. herbata czy kawa.
Spoko, herbaty nie palę, kawa jest palona, ale ziarna. Do spożycia jest w postaci wywaru, jedno i drugie. Marihuanę najzwyczajniej w świecie po prostu ćpają nałogi i tyle. Nie wiem dlaczego uważasz inaczej.
Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych. Wasze usprawiedliwienia są bezcelowe. Szukacie sobie wymówek, żeby ukryć fakt, że jesteście ćpunami.
Niеbieski napisał/a:
Spoko, herbaty nie palę, kawa jest palona, ale ziarna. Do spożycia jest w postaci wywaru, jedno i drugie. Marihuanę najzwyczajniej w świecie po prostu ćpają nałogi i tyle. Nie wiem dlaczego uważasz inaczej.
Moderator próbuje trollować użytkownika. Takie rzeczy tylko na sadisticu Zakończymy tu naszą dyskusję, bo wątpię żebyśmy się dogadali.
Dziad z Lasu napisał/a:
Ćpanie to ćpanie - spożywanie substancji psychoaktywnych w celach rozrywkowych.
Pijesz wódkę? Albo piwo? Jeśli tak, to zgodnie ze swoją definicją - jesteś ćpunem. Zgodnie z tą definicją, zdecydowana większość ludzkiej populacji to ćpuny. Z tobą też nie będę już gadał, bo jesteś idiotą i mylisz pojęcia.
Dziękuję, dobranoc.
BongMan napisał/a:
Pijesz wódkę? Albo piwo? Jeśli tak, to zgodnie ze swoją definicją - jesteś ćpunem.
Ja piję, ale nie dla przyjemności. Na nerki, wypalenie bakterii i żołądek, ale na niego to sporadycznie. W ogóle brzydzę się alkoholem.
Owszem, ja też jestem za legalizacją bo większym złem dla organizmu jest alkohol... I nie jestem za tym dlatego, że mam ochotę sobie legalnie zajarać bo nie tykam papierosów, trawy a nawet alkoholu nie licząc kilku okazji w roku. Nigdy się nie zagłębiałem w temat zioła ale mam wielu znajomych którzy regularnie korzystają z tego typu używek. A co do 2giego nałogu przedstawionego na zdjęciu to... no cóż... powinienem kończyć bo moja kobieta się niecierpliwi...
(diss protecter - nie chodzi o taką dmuchaną z "o" na buzi tylko żywą ....wkurzoną już kobietę) so have a good time this night
(diss protecter - nie chodzi o taką dmuchaną z "o" na buzi tylko żywą ....wkurzoną już kobietę) so have a good time this night
Gandzioholik napisał/a:
niestety, ale 70% społeczeństwa uważa tak samo, i jesteśmy brani za ćpunów. Jebać to, wrzuciłem dupę i jaranie więc fak of
fajną masz dziewczynę...
O kurwa, ale się dyskusja rozpoczeła... Ach jakie to smutne te wywody ''Ćpać czy nie ćpać'' , każdy robi co mu się rzewnie podoba i wszystko w temacie, jako komuś gówno smakuje to niech je wpierdala a nie dyskutuje na temat plusów i minusów
Do pieca, kolejny adolf.
Tak długo jak będziecie pierdolić, że maryśka nie uzaleznia i jej spozywanie nie jest ćpaniem tak długo będziecie spotykać większy opór. To tak samo jak z jebanym pedalizmem.
Ćpaj, czy tam pal (nazywaj to jak chcesz) sobie po cichu, bez piesni na ustach jaki to Ty nie jesteś zajebisty bo kurwa sobie zajarasz.
Tak długo jak będziecie pierdolić, że maryśka nie uzaleznia i jej spozywanie nie jest ćpaniem tak długo będziecie spotykać większy opór. To tak samo jak z jebanym pedalizmem.
Ćpaj, czy tam pal (nazywaj to jak chcesz) sobie po cichu, bez piesni na ustach jaki to Ty nie jesteś zajebisty bo kurwa sobie zajarasz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów