Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym walił i skręcał... Ach te marzenia
Może kiedyś opanujesz skręcanie jedną ręką. Powodzenia.
Powtórzę już coś, co nieraz pisałem.
Niech legalizują każdą substancję wpływającą w tak dużym stopniu na ludzkie postrzeganie i zachowanie, pod warunkiem, że ja, normalny człowiek, napotykając taką abominację na mojej drodze mam prawo wypruć jej flaki, rozwlec po całej ulicy a uciętą głowę natknął na pal przed bramami miasta.
Dlaczego? Dla bezpieczeństwa, nie będe ryzykował, że jakiś wesołek nagle zobaczy we mnie jezusa albo Ogra na 23 poziomie i będzie chciał mnie zabić. Wolę pierwszy zadać śmiertelny cios.
haha Ty idioto..
Skręcić, zapalić, wyruchać. Osobiście taką właśnie kolejność bym preferował.
To ja współczuję ci ogromnie. Jeśli od mokrej cipki wolisz się naćpać jak jakiś jebany przychlast z Kazachstanu to od razu pojedź do województwa małopolskiego a dokładniej przy ujściu Soły do Wisły pomiędzy Pogórzem Karpackim a Wyżyną Śląską bo tam jest miejsce dla takich jak ty.
Krzycz dalej
Btw zmień nick na Erotoman Gawędziarz
to jest slabsze niz wodka a ona juz nie jest cpaniem tak?
cpun daje w kable i kazdy kto wyszedl dalej niz za swoje podworko to wie
@up chłopaczku joint jest z tytoniem, więc odpada. Jak już to czyścioszek. Pomaga myśleć kreatywniej i wyluzowuje
Druga sprawa, tylko słabe jednostki palą codziennie (i raperzy lol).
Wszystko dla ludzi, tylko z głową.
No ja znam jednego takiego co ćpanie pomogło mu myśleć kreatywnie! Tak chłop kreatywnie się zamyślił że przez 6 godzin stał przed szkołą i gapił się chuj wie na co.
@Super Ruchacz, co ty pijesz do mnie człowieczku? Żyjesz w niewiedzy a posiłkujesz się informacjami od babci. I to ty jesteś czystym przykładem wąskiego umysłu i klapeczek na oczkach.
Krzycz dalej
Btw zmień nick na Erotoman Gawędziarz
Żyje w niewiedzy, a to dobre. Posiłkuję się informacjami, które mógłbyś znaleźć w 2 minuty, gdybyś tylko chciał. Raport WHO o którym skrobiesz, był sporządzony jakieś 17 lat temu, a trochę się kurwa zmieniło od tamtego czasu. W dodatku, raport od samego początku budził kontrowersje. Klapeczki na oczach mają osoby uzależnione, może kiedyś to do ciebie dotrze Taki nowoczesny, oświecony i cool jesteś bo ćpasz trawe
Btw zmień nick na ZatwardziałyĆpun or something like that
Proponuję zamknąć temat ze względu na bezcelowość dalszej debaty.
Duża część ludzi na świecie paliła, pali i będzie palić. Ja osobiście palę i będe palił lubie to i będe tak czynił nadal. Nie co dzien ale jednak.
I ten kto napisał ,że ktoś jak pali to jest ćpunem ? A kim ty jesteś ,żeby mi tak mówić ? Nie bede pisał na temat tytoniu i alkoholu bo każdy wie o co mi chodzi. Chuj ci do tego czy pale czy nie
ĆPUN DAJE W ŻYŁE i sprzedał by nawet matke za działke, ja pale for fun kiedy mi się podoba a nie kiedy musze !!!
@Bożydar
Widać w pewnym stopniu Twoje niedoinformowanie.
W aptece masz więcej narkotyków niż u większości dilerów i to legal.
Syropem możesz się nacpać lepiej niż groszkami, a Twoja babcia czy tam dziadek to większe ćpuny niż jaracze trawy (bez obrazy ofc. bo może "cpuny" zabrzmiało niegrzecznie)
Uzależniony to ja jestem, ale od sportu i kawy (podobno do 400mg kofeiny/dzień jest ok:)), szlugi rzuciłem ponad 4 lata temu, a to bylo mega wyzwanie. Casual green smoker
A pro pos nicku UMYSŁOWY IMPOTENT idealnie odzwierciedla cb
PEACE i nie bulgotaj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów