Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
powiedział ten co za seks musi płacić;p
I to w dodatku bitcoinami, bo żadna po spotkaniu się nie zgodzi.
powiedział ten co za seks musi płacić;p
Każdy płaci za seks w ten czy inny sposób.
Na kurwach nigdy nie byłem i nie płaciłem za ruchanie bezpośrednio ale jak podliczyć czasem różne koszty pośrednie to wszyscy płacimy za seks.
Chcesz wyrwać dupę. No to nie zaprosisz jej na spacer w świetle księżyca po parku przecież. Jakaś knajpa to najmarniej 150zł (nie mówię o kebsie u ahmeda) i jakieś kwiaty to kolejne kilka dyszek a i tak małe szanse, że ci da za pierwszym razem "żeby nie wyjść na łatwą".
Potem jak już ci da i jest twoja to przecież jakimś prezentem trzeba sypnąć co jakiś czas, gdzieś wyjść, coś porobić.
Jak się bierze kredyt na mieszkanie/dom to myśli się przyszłościowo a nie kawalersko więc i lokal większy bo w perspektywie jeszcze dzieci.
"kochanie potrzebuję auta", "nowe buty by mi się przydały" itp. itd.
W gruncie rzeczy dziwki wychodzą taniej.
Każdy płaci za seks w ten czy inny sposób.
Na kurwach nigdy nie byłem i nie płaciłem za ruchanie bezpośrednio ale jak podliczyć czasem różne koszty pośrednie to wszyscy płacimy za seks.
Chcesz wyrwać dupę. No to nie zaprosisz jej na spacer w świetle księżyca po parku przecież. Jakaś knajpa to najmarniej 150zł (nie mówię o kebsie u ahmeda) i jakieś kwiaty to kolejne kilka dyszek a i tak małe szanse, że ci da za pierwszym razem "żeby nie wyjść na łatwą".
Potem jak już ci da i jest twoja to przecież jakimś prezentem trzeba sypnąć co jakiś czas, gdzieś wyjść, coś porobić.
Jak się bierze kredyt na mieszkanie/dom to myśli się przyszłościowo a nie kawalersko więc i lokal większy bo w perspektywie jeszcze dzieci.
"kochanie potrzebuję auta", "nowe buty by mi się przydały" itp. itd.
W gruncie rzeczy dziwki wychodzą taniej.
mam żone i 3 dzieci więc nie pierdol flustracie;D
mam żone i 3 dzieci
Tylko twoja żona wie czy one są twoje. Ty je tylko wychowujesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów