- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Aż chłopaków powykręcało...
Co to kurwa jest ? Nie lsd, piguly. Slynny krokodil blyat ?
Muzyka zacna, ale reszta to fejk
Amol portos kaka demona
To jest Twoje uposledzenie
Sztruks napisał/a:
Ukraińskie pedały wyginają się do rimmingu
Ja jebię, jesteś albo chujowym trollem, albo jeszcze chujowszym kacapem wysrywającym "swoje" poglądy wprasowane w łeb przez komunistów gdzie popadnie.
Jeszcze dobrze, jakbyś najpierw sobie wygooglował co to rimming ruski śmieciu. Ustawili się w kółku i wystawili kutasy, bo słyszeli, że wracasz do kacapowni żeby obciągać każdemu, kto odważy się iść na front w imię propagandy putina. Aha, i jeszcze przy okazji wyruchasz zasuszone zwłoki kota i matki, która nie żyje od 15 lat a na którą wciąż ciągniesz 200 rubli emerytury, bo pewnie nikt ci nie płaci za obciąganie knag poborowym.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ja jebię, jesteś albo chujowym trollem, albo jeszcze chujowszym kacapem wysrywającym "swoje" poglądy wprasowane w łeb przez komunistów gdzie popadnie.
Jeszcze dobrze, jakbyś najpierw sobie wygooglował co to rimming ruski śmieciu. Ustawili się w kółku i wystawili kutasy, bo słyszeli, że wracasz do kacapowni żeby obciągać każdemu, kto odważy się iść na front w imię propagandy putina. Aha, i jeszcze przy okazji wyruchasz zasuszone zwłoki kota i matki, która nie żyje od 15 lat a na którą wciąż ciągniesz 200 rubli emerytury, bo pewnie nikt ci nie płaci za obciąganie knag poborowym.
O mamy tu obronce tych zwierzat xD
SpoconyMariusz napisał/a:
O mamy tu obronce tych zwierzat xD
Nie wiedzialem ze możecie korzystać z komórek w okopach podczas apecjalnej operacji ruchania w dupe swoich braci nieboszczyków
To heroiną albo jakaś tańsza wersja.
Bardzo dobrze jebane kacapy, chlać, ćpać albo na front
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Bardzo dobrze jebane kacapy, chlać, ćpać albo na front
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów