📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ziemia obiecana dla użytkownika Loaloa
To fajnie że publicznie przyznaje się do gwintowania odbytu. Fajne czasy.
@SQT no pojebało, co zrobisz tak to już jest, że z czasem ludziom się w głowach pierdoli. Jeden powie gluten zły, drugi powie gluten zły, zaraz przestają wpierdalać gluten, w sklepach zaczynają sprzedawać mąke bez glutenu dwa razy drożej niż zawierającą owy. Ktoś w sklepie pomyśli "mmm, droższa to pewnie i lepsza" (a wcale nie) No i kupi.
Dodam jeszcze, że mam straszny ból dupy o to, że gdziekolwiek, czegokolwiek ludzie nie napiszą to za kilka chwil znajdą się idioci którzy zaczynają wyzywać się od pisowców, peowców, lewaków, narodowców. W lublinie wycięli starą spróchniałą topolę na placu- odzew niesamowity, bo historyczne drzewo, bo lublin to zabetonowane miasto, milion powodów. Kurwa, to tylko jedno zajebane drzewo. Wycina się hektarami ale nie pisną te szmaty, bez problemu. Jedno stare próchno a szumu jakby wycinali przynajmniej cały park.
Przepraszam, wkurwiłem się.
Dodam jeszcze, że mam straszny ból dupy o to, że gdziekolwiek, czegokolwiek ludzie nie napiszą to za kilka chwil znajdą się idioci którzy zaczynają wyzywać się od pisowców, peowców, lewaków, narodowców. W lublinie wycięli starą spróchniałą topolę na placu- odzew niesamowity, bo historyczne drzewo, bo lublin to zabetonowane miasto, milion powodów. Kurwa, to tylko jedno zajebane drzewo. Wycina się hektarami ale nie pisną te szmaty, bez problemu. Jedno stare próchno a szumu jakby wycinali przynajmniej cały park.
Przepraszam, wkurwiłem się.
jednorazowa akcja dla pseudogazet, pare wpisow i wykop, sadol i inne portale maja material na glowna.
W tym lokalu zasada Frontem do klienta nie obowiązuje.
SQT napisał/a:
Dlaczego od kilku lat jest takie sranie o gluten? Dawniej nikt o tym nie mówił i ludzie wpierdalali jak się dało, a teraz jakaś jebnięta moda że wszystko bez glutenu. Pojebało?
Bo gluten to zło! Popatrz co się dzieje, jak jesz gluten...
sprawa glutenu to nie jest kwestia mody, dostajemy straszną dawkę chemikaliów w środkach spożywczych, powietrzu, wodzie, detergentach, wywołuje to całą masę krzyżowych reakcji alergicznych, z czego najgwałtowniejsze są właśnie na gluten, gdzie większość woli omijać gluten zamiast wyeliminować z diety czy użytku codziennego składniki wywołujące taką reakcje alergiczną
Imię Michał, więc chyba autentyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów