Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz wszystkie pieprzą dokładnie to samo, jakby WSZYSTKIE przeczytały jedną i tę samą książkę.
"Teraz chwytam dzień", "Sama wiem, co dla mnie najlepsze", "Jeśli nie akceptujesz mnie, gdy jestem najgorsza..."
Banda jebanych księżniczek...
Wydzieranie ryja, uchlewanie się do nieprzytomności (gdzie sam święty nie jestem, i 1/3 życia przeleciałem na autopilocie) klnięcie na potęge, szpanerstwo ciuszkami i ogólnopojęte kurestwo i brak jakichkolwiek manier.
Owszem, można mi zaraz zarzucić, że skoro nie chodzę często, to moja opinia nie jest miarodajna. Otóż ja myślę inaczej, ponieważ to widać gołym okiem. No chyba, że zatraca się u mnie obiektywizm.
Jednym słowem, jebać Legie.
Nigdy nie byłem imprezowiczem, wychodziłem bardzo sporadycznie do klubów. Zdecydowanie wole wypić sobie parę browarów na spokojnie w pubie i pogadać, aniżeli siedzieć w zamknięciu o kiepskim naświetleniu i chujowej muzyce puszczanej na max. Niemniej nie raz też dam się wyciągnąć, i dzięki sporadyczności łatwiej mi się monitoruję, jak z roku na rok spada kultura ludzi w takich miejscach. Tyczy się to również mężczyzn, nie tylko kobiet.
Wydzieranie ryja, uchlewanie się do nieprzytomności (gdzie sam święty nie jestem, i 1/3 życia przeleciałem na autopilocie) klnięcie na potęge, szpanerstwo ciuszkami i ogólnopojęte kurestwo i brak jakichkolwiek manier.
Owszem, można mi zaraz zarzucić, że skoro nie chodzę często, to moja opinia nie jest miarodajna. Otóż ja myślę inaczej, ponieważ to widać gołym okiem. No chyba, że zatraca się u mnie obiektywizm.
Ale pierdolisz, zawsze tak było w klubach
Ech, a mnie tak czasem tęskno do dawnych kobiet...
Teraz wszystkie pieprzą dokładnie to samo, jakby WSZYSTKIE przeczytały jedną i tę samą książkę.
"Teraz chwytam dzień", "Sama wiem, co dla mnie najlepsze", "Jeśli nie akceptujesz mnie, gdy jestem najgorsza..."
Banda jebanych księżniczek...
A może po prostu interesuje Cię jedna grupa docelowa?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów