📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co obiad... Airwolf jak głodny byłeś to trzeba było napisać o tym to by Ci ktoś szamę wysłał a nie bogu winne stworzonko ujebawszy na patelni : (
Jak schabowego jesz, to inaczej gadasz. To też "niewinne stworzonko".
jak mnie to wkurwia porównywanie nieznanych potraw do kurczaka nagle okazuje się ze wszystko co w naszej kulturze obce smakuje jak kurczak .............
raspbery mówisz jak kurczak
Za II wojny światowej-
kurczak po moskiewsku, czy inaczej - szczur smażony na ciężkim karabinie maszynowym.
kurczak po moskiewsku, czy inaczej - szczur smażony na ciężkim karabinie maszynowym.
I co w tym takiego nadzwyczajnego? Pospolite Peruwiańskie danie. Tak jak u nas mielone albo schaboszczak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów