Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CzłowiekDepresja 2012-11-09, 3:46
@up

Skoro się otworzyły możliwości do "spierdolenia", to co tu jeszcze robisz? Niestety spierdalają tylko Ci inteligentni a tu zostaje garść patriotów, jednak w większości kretyni którzy nie potrafią wyjechać (język, bieda), oraz Ci którym się powodzi (nie my).

Na tylu komentarzach powinno się skończyć, jeśli banalne i wydawało mi się, że wszechobecnie znane fakty które przedstawili koledzy Pater Patriae i Arashel powinny każdego przekonać, że Unia to socjalistyczne zło.

Marsz 11.11, przypominam!
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-09, 5:34
Mohi napisał/a:

Skoro się otworzyły możliwości do "spierdolenia", to co tu jeszcze robisz? Niestety spierdalają tylko Ci inteligentni a tu zostaje garść patriotów, jednak w większości kretyni którzy nie potrafią wyjechać (język, bieda), oraz Ci którym się powodzi (nie my).

Jak na kogoś kto się mieni konserwatysta masz dziwne zdanie nt. patriotów...
Zgłoś
J................d 2012-11-09, 7:51 2
Obudźcie się ludzie! Tylko jedynie słuszny i prawowity nie zabity przez zamach potomek jagiellonów JAREK może nam zrobić naszą Unię która będzie lepsza bo będzie nasza!
I tam to my będziemy rządzić Niemcami i odbierać Szwedom to, co zagrabili podczas potopu, bo przecież NAM się należy!
Wszystkim nam!

Ból dupy niektórych "eurosceptyków" którzy tu piszą, a właściwie "euroidiotów" trzeba by napisać jest przeogromny.
Gnijmy dalej poza Unią, bardzo dobrze się to dla nas skończy. Tak jak się skończyło dla Ukrainy. Będziemy odbytem Europy w imię tego, że komuś się nie podoba, że niemcy mają głos na równi z Polakami.
Bo przecież my jesteśmy lepsi!

A kto lubi Unię ten jest gejem, nie jest patriotą, jest za Tuskiem, a Tusk wszystkiemu winny i w ogóle Smoleńsk Kurwa!
Zgłoś
p................i 2012-11-09, 8:59
jak widzę takie pierdolenie to mnie krew zalewa....tak samo przy wejściu pierdolili rolnicy...a teraz? widzieliście ostatnio starego zetora? albo bizona przy żniwach? gdzie tam kurwa same nowe maszyny. Drogi? dalej byśmy mieli 80km autostrad. Tego jest mnóstwo, od oczyszczalni ścieków, po chodniki na Waszych ulicach. Weźcie się w łeb puknijcie...
Zgłoś
cena_z_lombardu 2012-11-09, 9:10
Niezłym musiał być analfabetą politycznym (żeby nie napisać że zwykłym debilem) autor tego obrazka, skoro zapomniał że to nie Tusk, a jego idol LK podpisał Traktat Lizboński...
Zgłoś
Hidalgo 2012-11-09, 11:16 1
idiots...idiots everywhere...
Zgłoś
filipsworks 2012-11-09, 11:32 1
DarthV napisał/a:

1. Wolność gospodarczą dostaliśmy. Znane ci jest pojęcie "Swobodny przepływ towarów i usług"? Wcześniej każdy eksport/import był obłożony cłem (nieraz zaporowym)

Poczytaj o decyzjach komisji europejskiej ćwioku.

DarthV napisał/a:

2. Wolność obywatelską powiększyliśmy o możliwość współdecydowania o kształcie Europy.

Tak samo jak Zdanowska została prezydentową Łodzi w "wolnych" wyborach, chociaż praktycznie nikt nie miał interesu na nią głosować.

DarthV napisał/a:

3. Pieniądze to my raczej od nich dostajemy w postaci funduszy unijnych na drogi, infrastrukturę, rozwój wsi czy kapitał na rozwój przedsiębiorczości, nauki itp.

Tak. Głównie na to, żeby panienki z UM mogły sobie jeździć na "szkolenia" od Francji, Hiszpanii - wraz z przydupasami i dziećmi

Generalnie gościu mógłbyś przestać ćpać i zobaczyć co się dzieje.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-09, 13:03 1
Mohi napisał/a:

@up

Skoro się otworzyły możliwości do "spierdolenia", to co tu jeszcze robisz?

Kończę studia.
Zgłoś
grzess777a 2012-11-09, 13:45
Szukaj wroga tam gdzie go nie ma.
Zgłoś
p................0 2012-11-09, 14:18 3
Pozwolę sobie odpisać tylko na 3. puntk, bo na resztę musiałbym najebać masę tekstu.

DarthV napisał/a:

3. Pieniądze to my raczej od nich dostajemy w postaci funduszy unijnych na drogi, infrastrukturę, rozwój wsi czy kapitał na rozwój przedsiębiorczości, nauki itp.

I po raz kolejny zapytam: myślisz, że Francuzi, Niemcy, Anglicy pracują po to, aby Polakom dawać za darmo, od tak swoje, ciężko wypracowane pieniądze?
Kiedy wy się nauczycie myśleć samodzielnie i odkryjecie, że w tym świecie nie ma nic za darmo?!
Łykacie wszystko jak pelikany, co w telewizji wam powiedzą.
Zgłoś
wyrwiszmat88 2012-11-09, 15:26 1
DarthV napisał/a:

1. Wolność gospodarczą dostaliśmy. Znane ci jest pojęcie "Swobodny przepływ towarów i usług"? Wcześniej każdy eksport/import był obłożony cłem (nieraz zaporowym)
2. Wolność obywatelską powiększyliśmy o możliwość współdecydowania o kształcie Europy.
4. Przed wejściem do unii potrzebny był paszport by wyjechać np do Niemiec czy Anglii, teraz lecisz na dowód osobisty.
A poza tym jeśli uważasz że Polska poradzi sobie sama w Europie i może szabelką na postrach wymachiwać to albo masz megalomanię albo coś nie tak z rozumem.
Jedyne czego bym nie chciał dla Polski to wejścia do unii walutowej gdyż dzięki temu że nie mamy wspólnej waluty lepiej znosimy ogólnoeuropejski kryzys. Amen.

I był to akt poddańczy bez żadnych korzyści dla Polski a wręcz przeciwnie, po podpisaniu tego aktu czarne bydło nam się rozpanoszyło. Żeby nie wyzywali mnie tu od ateistów: Bóg istnieje i płacze w niebie kiedy widzi co wyczyniają ci którzy mienią się jego przedstawicielami.

1. Widać po różnicy cen i zarobków na zachodzie i u nas jak nam to wychodzi na dobre.
2. Mamy chuja do gadania na temat kształtu Europy, mówiąc MY masz na myśli mnie i Ciebie i wszystkich obywateli tego kraju ? NIE MAMY NIC DO GADANIA.
3. Nie ma nic za darmo, Polska nie jest biednym krajem ,gdyby kurwy nie kradły wszystkiego co przechodzi przez ich łapska nie musielibyśmy od nikogo nić pożyczać albo prosić o jałmużnę.
4. A co złego było w paszportach ? Wyrabiałeś sobie i jazda, jedyną przeszkodą była pojebana polska biurokracja.

Oddaliśmy nasza niepodległość i suwerenność za garść miedziaków na nowe traktory, pierdolę taką wolność i dobrobyt.
Zgłoś
Kaszysz 2012-11-09, 15:49 2
DarthV napisał/a:

tego nie dała nam unia tylko strefa wolnego handlu

DarthV napisał/a:

Jako silna gospodarka mielibyśmy zdecydowanie więcej do powiedzenia odnośnie kształtu europy, póki co mamy tylko dostawione krzesełko i możemy przyglądać się podejmowanym decyzją.

DarthV napisał/a:

Z tego co mi wiadomo od 2012 roku staliśmy się płatnikiem, a każda rodzina w Polsce, rocznie dopłaca 500zł do UE.
DarthV napisał/a:

4. Przed wejściem do unii potrzebny był paszport by wyjechać np do Niemiec czy Anglii, teraz lecisz na dowód osobisty.

To nie unia a Strefa Schengen, Norwegia i Szwecja jako kraje poza unią europejską również do niej należą.

DarthV napisał/a:

A poza tym jeśli uważasz że Polska poradzi sobie sama w Europie i może szabelką na postrach wymachiwać to albo masz megalomanię albo coś nie tak z rozumem.
Jedyne czego bym nie chciał dla Polski to wejścia do unii walutowej gdyż dzięki temu że nie mamy wspólnej waluty lepiej znosimy ogólnoeuropejski kryzys. Amen.

Mamy najlepsze położenie w europie, chcąc, nie chcąc łączymy zachód ze wschodem. Wystarczyłaby dobrze rozwinięta infrastruktura transportowa byśmy czerpali zyski z przewozu towarów.

DarthV napisał/a:

I był to akt poddańczy bez żadnych korzyści dla Polski a wręcz przeciwnie, po podpisaniu tego aktu czarne bydło nam się rozpanoszyło. Żeby nie wyzywali mnie tu od ateistów: Bóg istnieje i płacze w niebie kiedy widzi co wyczyniają ci którzy mienią się jego przedstawicielami.

Zrezygnowanie z suwerenności na rzecz bycia COOL to zbyt wiele. Póki co jesteśmy dzielnicą unii, narzucają na nas co raz to nowe ograniczenia nie tylko odnośnie rolnictwa czy CO2 ale codziennego życia jak np. żarówki.

Wprowadzają głupie przepisy typu: ślimak i małże - ryba, marchewka - owoc, marmolada tylko z egzotycznych owoców i wiele więcej, więc przestań mi tu pierdolić co dobrego unia zrobiła dla nas, przed 2 wojną światową nie było polski w unii, ale była w europie i rozwijaliśmy się prężnie bez pomocy nikogo.
Zgłoś
Armorgedon 2012-11-09, 16:23
yo utube.com/watch?v=d0MNykIN_38

Tyle do tematu.

Filmik za długi by wrzucić jako kod na stronę więc dałem link.
Zgłoś
Halibut 2012-11-09, 16:26 2
DarthV napisał/a:

HAHAHAHA. O kurwa! Ale debil! Sytuacja wyglada tak, że Unia zniosła cła na produkty wyprodukowane w Polsce ale jednocześnie zabrania handlować z resztą świata! A np. Szwajcaria nie jest w Unii a też jakoś ceł za dużo z Europą nie ma. Co więcej, może swobodnie handlować z całym światem, sprowadzać tanią elektronikę z Chin, krzywe lub proste banany z Ameryki i cokolwiek tylko chcą!

DarthV napisał/a:

AHAHAHA. Zamiast móc decydować o naszym kraju teraz decydują nami Niemcy i Francuzi. My możemy im teraz tylko wchodzić głęboko w dupę aby ich decyzje były dla nas dobre. Chyba tylko najgorszy idiota widzi w tym korzyści.

DarthV napisał/a:

HAHAHA. Płacimy ogromne składki do budżetu unijnego. Po drodze ogromna suma pieniędzy jest zżerana przez biurokracje. Dodatkowym minusem jest to, że te pieniądze są marnotrawione na kompletnie idiotyczne cele. Blogi dla pedałów, stowarzyszenia dla leworęcznych itd. Przeróżne kursy, wszędzie kursy! Hotelarstwa, zarządzania, socjologiczne, planowania... z takich kursów się NICZEGO NIE WYNOSI! Inwestycje? Inwestycje są tak zbudowane, że jeśli chce coś zrobić i dostane na to fundusze to połowę środków muszę wziąć w postaci pożyczki z banku, tak więc i tak oprócz tego co wpłaciłem do budżetu unii muszę jeszcze doliczyć oprocentowanie.
I mógłbym tak wyliczać to w nieskończoność a nie wspomniałem o takim problemie, że pojebane europejskie prawo z dotacjami zwiększa średnią ilość osób zajmujących się księgowością w polskich przedsiębiorstwach. Czyli zamiast zwiększać PKB i produkować my się bardziej zajmujemy bezsensownymi sprawami....
Tak więc TYLKO IDIOTA wierzy, że Unia nam pomaga gospodarczo! Zresztą przykład NRD, wpompowano w ten kraj miliardy marek i NIC to nie polepszyło życia...

DarthV napisał/a:

Tak? Wjedź do Anglii na dowód. HAHAHAHAH. Strefa Shengen <- poczytaj o tym i doucz się bo to co piszesz jest żałosne.

DarthV napisał/a:

O kurwa! Niedawno czytałem, że najlepszym krajem pod względem bogactwa i komfortu życia jest Norwegia. Jak to oni sobie radzą sami w Europie? No kurwa jak!? wytłumacz mi to?? A co powiesz o Szwajcarii? NAJBOGATSZYM per capita kraju na całym Świecie? Jak oni kurwa to zrobili skoro nie byli nigdy w unii? JAK?!

DarthV napisał/a:

Nie pierdol. Nie zgadzasz się ze wspólną waluta bo nawet w mediach już mówią, że to głupota. Gdyby tak jak kiedyś trąbili, że Euro jest potrzebne to dalej byś pierdolił, że jest.
Zgłoś
Armorgedon 2012-11-09, 16:32 1
DarthV napisał/a:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem