Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gared 2012-11-08, 13:40 18
Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.
Zgłoś
DarthV 2012-11-08, 13:42 8
gared napisał/a:

Doskonała postawa patriotyczna. Kluczem do bycia dobrym polakiem jest właśnie widzenie wrogów wszędzie dookoła i narzekanie na obecnie rządzących.

Browar za ironię.
Zgłoś
BongMan 2012-11-08, 14:13 27
gared napisał/a:

widzenie wrogów wszędzie dookoła

Ktoś, kto niszczy mój kraj, spowalnia jego rozwój i zabiera wolność gospodarczą i obywatelską oraz pieniądze, jest dla mnie niewątpliwie wrogiem... A tak właśnie robią euro-cwele.

Dlatego moim zdaniem każdy kutas, który tak wielce chce integracji z Unią (która de facto oznacza całkowitą utratę niepodległości i podporządkowanie naszego kraju szwabom) powinien być oskarżony o zdradę stanu.
Zgłoś
Radysh 2012-11-08, 14:54 4
28 lipca 1993 r. miał fakt taki czyn. Było to podpisanie konkordatu między Stolicą Apostolską a Rzecząpospolitą Polską.
Zgłoś
DarthV 2012-11-08, 15:04 43
BongMan napisał/a:

Ktoś, kto niszczy mój kraj, spowalnia jego rozwój i zabiera wolność gospodarczą i obywatelską oraz pieniądze, jest dla mnie niewątpliwie wrogiem... A tak właśnie robią euro-cwele.

Dlatego moim zdaniem każdy kutas, który tak wielce chce integracji z Unią (która de facto oznacza całkowitą utratę niepodległości i podporządkowanie naszego kraju szwabom) powinien być oskarżony o zdradę stanu.

1. Wolność gospodarczą dostaliśmy. Znane ci jest pojęcie "Swobodny przepływ towarów i usług"? Wcześniej każdy eksport/import był obłożony cłem (nieraz zaporowym)
2. Wolność obywatelską powiększyliśmy o możliwość współdecydowania o kształcie Europy.
3. Pieniądze to my raczej od nich dostajemy w postaci funduszy unijnych na drogi, infrastrukturę, rozwój wsi czy kapitał na rozwój przedsiębiorczości, nauki itp.
4. Przed wejściem do unii potrzebny był paszport by wyjechać np do Niemiec czy Anglii, teraz lecisz na dowód osobisty.
A poza tym jeśli uważasz że Polska poradzi sobie sama w Europie i może szabelką na postrach wymachiwać to albo masz megalomanię albo coś nie tak z rozumem.
Jedyne czego bym nie chciał dla Polski to wejścia do unii walutowej gdyż dzięki temu że nie mamy wspólnej waluty lepiej znosimy ogólnoeuropejski kryzys. Amen.

Radysh napisał/a:

28 lipca 1993 r. miał fakt taki czyn. Było to podpisanie konkordatu między Stolicą Apostolską a Rzecząpospolitą Polską.

I był to akt poddańczy bez żadnych korzyści dla Polski a wręcz przeciwnie, po podpisaniu tego aktu czarne bydło nam się rozpanoszyło. Żeby nie wyzywali mnie tu od ateistów: Bóg istnieje i płacze w niebie kiedy widzi co wyczyniają ci którzy mienią się jego przedstawicielami.
Zgłoś
j................x 2012-11-08, 15:55 1
po pierwsze zgadzam się z tobą Darth w całej rozciągłości, tyle że ja boga akurat nie wierze, od siebie dodam, że raczej u nas średnio z klasą rządzącą więc nie będę miał nic przeciw temu by robił to Niemiec, Francuz czy Anglik jeśli będzie robił to dobrze ewentualnie lepiej od obecnych i przeszłych zarządców naszego kraju
Zgłoś
Galin 2012-11-08, 17:14
A ja bym tak to ujął.

Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-08, 17:27 33
DarthV napisał/a:

1. Wolność gospodarczą dostaliśmy. Znane ci jest pojęcie "Swobodny przepływ towarów i usług"? Wcześniej każdy eksport/import był obłożony cłem (nieraz zaporowym)

Powiedz to wielu dziesiątką tysięcy ludzi, będących małymi handlarzami albo właścicielami innych firm z wschodniej strony Polski, którym UE zamknęła granice...
Tylko błagam... Nie pierdol że mogą wysyłać na zachód... Obrazisz tym sam siebie...

DarthV napisał/a:

2. Wolność obywatelską powiększyliśmy o możliwość współdecydowania o kształcie Europy.

Hue... Hue... Hue...
Wiesz że w imię "zasad" demokracji, większy naród Niemiecki albo parę narodów w kryzysie mają prawo przegłosować prawo na swoją korzyść jakieś ustawy które legalnie mogą okraść Polskę z czego się da?
To jest ta wolność?

DarthV napisał/a:

3. Pieniądze to my raczej od nich dostajemy w postaci funduszy unijnych na drogi, infrastrukturę, rozwój wsi czy kapitał na rozwój przedsiębiorczości, nauki itp.

Sumaryczna wartość pieniędzy od UE: 72,5mld zł
Sumaryczna wartość pieniędzy wysłanych do UE: 77mld zł.
Czegoś więcej ci trzeba...?

DarthV napisał/a:

4. Przed wejściem do unii potrzebny był paszport by wyjechać np do Niemiec czy Anglii, teraz lecisz na dowód osobisty.

I co z tego skoro mogę jechać tylko tam pozwiedzać?
Inne rzeczy wymagają nurkowania w biurokrację przy której posiadanie głupiego paszportu i pokazanie go raz na granicy to takie małe gówno że nikt tego nie zauważa.

DarthV napisał/a:

A poza tym jeśli uważasz że Polska poradzi sobie sama w Europie i może szabelką na postrach wymachiwać to albo masz megalomanię albo coś nie tak z rozumem.

Szwajcaria, Liechtenstein sobie jakoś radzą... Ten drugi bez żadnej surowcowej bazy i z małą ludnością...

DarthV napisał/a:

Jedyne czego bym nie chciał dla Polski to wejścia do unii walutowej gdyż dzięki temu że nie mamy wspólnej waluty lepiej znosimy ogólnoeuropejski kryzys. Amen.

Jako osoba pro-unijna doskonale powinieneś wiedzieć że to warunek wejścia do UE..

Radysh napisał/a:

Serio? To poproszę od ciebie fragmentu treści tej umowy z której wynikają takie rzeczy.
Zgłoś
Pater patriae 2012-11-08, 17:40 17
Ooo, dyskusja o UE, czas pojechać kilku eurocweli.

Cytat:

Poczytaj o Europejskim Obszarze Gospodarczym ciulu, potem popisuj się swoją wiedzą , nie trzeba być w Unii, żeby do niego przystąpić.

Cytat:

Nie bądź śmieszny, chuja możemy.

Cytat:

Propaganda działa pełną parą widzę, owszem wyżebraliśmy kilkadziesiąt miliardów, ale kosztem wprowadzenia mnóstwa idiotycznych praw i ograniczeń, które de facto przynoszą spowolnienie naszej gospodarce, ponadto, samorządy przez to, że chcą w jak największym stopniu wykorzystać te fundusze, finansują wszystko, nie ważne, czy potrzebne, czy nie, przez co ich zadłużenie niedługo przekroczy punkt krytyczny i wtedy nie będzie tak wesoło.

Nie wiem, czy wiesz, pewnie nie, ale np. przy budowie przykładowej drogi za 50 mln, samorząd, jeżeli uzyska dofinansowanie, to i tak najpierw bierze kredyt na pełną kwotę kosztu budowy, a dopiero po jakimś czasie dostaje tą kasę z UE.

I ostatnie, Polska bodajże od 2013 staje się płatnikiem netto UE, czyli więcej dajemy, niż bierzemy.

Cytat:

To samo co punkt pierwszy, tylko, że Strefa Schengen .

Cytat:

Ehh, przy takim rządzie pewnie nie, dlatego, najpierw trzeba uświadomić takich inteligętów jak ty, żeby nie głosowali na tą bandę, która jest aktualne w sejmie.

Cytat:

Oho, ale przed kryzysem pewnie dałbyś się za to zabić, co nie?

Cytat:

I był to akt poddańczy bez żadnych korzyści dla Polski a wręcz przeciwnie, po podpisaniu tego aktu czarne bydło nam się rozpanoszyło.

Taa, Palikot, były redaktor OZONu bije ci brawo, bo pewnie na niego głosujesz.

Cytat:

więc nie będę miał nic przeciw temu by robił to Niemiec, Francuz czy Anglik jeśli będzie robił to dobrze ewentualnie lepiej od obecnych i przeszłych zarządców naszego kraju

Twoi przodkowie są z ciebie bardzo dumni. Hitler na przykład budował autostrady w ekspresowym tempie, więc po co jakaś tam wolność.

Jeżeli już ktoś chce podjąć ze mną dyskusję, to proszę, aby odpowiedział punkt po punkcie, a nie wybiórczo, oraz podał jakieś prawdziwe i sensowne argumenty..

Edit. Kurwa, Arashel, teraz nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin
Zgłoś
gared 2012-11-08, 21:14 1
Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ?? ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią poza tym kto powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ?? bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...
Zgłoś
Ork.Fajny 2012-11-08, 21:24 5
gared napisał/a:

Panowie dajecie się ciągnąć za mardy po co ??

Że co...?

gared napisał/a:

ani nie stracimy suwerenności ani nas nie wynarodowią

Raz, zgodnie z lizbońską konstytucją UE którą Kaczor podpisał jesteśmy zobligowani do wykonywania każdych "zaleceń" płynących od Komisji UE i PE.
Dwa, powiedz teskt o wynarodowieniu francuzom którym komisja nakazała ograniczać nauczenie o Napoleonie, by młodym pokoleniom w imię równości i demokracji odebrać przykład silnej jednostki która potrafiła swoim działaniem ruszyć światem, czyli wybić im z głowy że jako osoba się liczą bo tylko jak tłum mogą coś powiedzieć.

gared napisał/a:

poza tym kto [powiedziałe że nie możemy wystąpić z uni jak zrobi się nie przyjemnie dlaczego w polskiej mentalności sojusz jest uwarzany za coś nie zrywalnego ??

Słyszałem dwie wersje:
1) opuszczenie Unii nie jest możliwe
2) opuszczenie Unii musi trwać parę lat, czyli eurokraci wyplują resztki oszczędności na propagandę która powoła nowy pro-unijny rząd który opuszczanie anuluje.

gared napisał/a:

bądzmy nad tym szambem i dojmy cyca póki jest mleko...

Już ci napisałem. Od dawna nie dostajemy więcej niż wydajemy...

Poza tym... Mógłbyś się jakoś ustosunkować do naszych poprzednich wiadomości? Trochę idiotyczne jest to ignorowanie ich...
Zgłoś
cosiarz 2012-11-09, 0:59 9
Prawda jest taka, że teraz bez zgodny UE nie możemy nawet podetrzeć dupy, zacierają się granice, tracimy własną tożsamość, jesteśmy manipulowani na każdym kroku. Nie wiem jak wy, ale ja nie życzę sobie by jakiś Niemiec, Francuz, czy Hiszpan ingerował w decyzje naszego rządu (jaki by on nie był) czy podejmował za niego decyzje. Każdy kraj ma swoją mentalność, tradycje i tylko Polak zrozumie Polaka. Chuj mnie strzela jak widzę te kłamstwa. Mamy wspaniałą historie, nikt nie może się taką pochwalić, a mimo to jesteśmy traktowani jak szmaciarze, jak najgorsze gówno, Bo wiele osób stara się zatrzeć prawdę o nas. Czemu w szkole szczegółowo nie uczą nas o naszych zwycięstwach? Tylko o nieudanych powstaniach, porażkach? Przyczyny, rozwój, przebieg powstań znam doskonale, lecz o bitwach takich jak pod Kłuszynem, Grunwaldem, Chocimiem wiele się nie dowiedziałem (jedynie data, kto walczył i następny temat). Przypadkiem natrafiłem na ciekawy materiał i z wielką chęcią posłuchałem o naszej historii (głównie okres, gdy Husaria kosiła kogo się dało), aż się łezka w oku zakręciła. Założę się, że nie słyszeliście o bitwie pod Hodowem. Bitwę którą nazwano polskimi Termopilami. Nie będę się rozpisywał bo sami możecie o tym poczytać, lecz 400 husarzy przeciwstawiło się 40tys tatarów (podawane są różne liczby) w przeciwieństwie do Greków, nie polegliśmy. Siły nieprzyjaciela odpuściły. Wyobrażacie sobie, przewaga 100 na 1? Nie do pomyślenia. Czemu nasze święta narodowe nie okazują naszych ogromnych sukcesów? Czemu Odbywają się zimą, jesienią, gdy pogoda jest do dupy i Polak zamiast świętować siedzi w domu i ogląda tvn'owskie gówna. Pierwsze polskie świętą ustanowione przez króla Jagiełłę była 1 rocznica wygranej bitwy pod Grunwaldem. Był to dzień wolny. Wypada w lipcu, więc latem. Odbywa się wielkie wydarzenie, rekonstrukcja tej bitwy, przyjeżdża mnóstwo ludzi by ją obejrzeć. TO powinno być polskie święto narodowe! Ludzie powinni się bawić, pić, no kurwa ŚWIĘTOWAĆ! O Husarii mógłbym pisać godzinami, bo to po prostu fascynujące, człowiekowi aż lepiej na sercu się robi, gdy się o nich słucha. Husaria to był taki czołg w tamtejszych czasach, z tym wyjątkiem, że monopol na "czołgi" posiadała tylko Polska, lali kogo się dało. Husarz nie pytał "ilu jest wrogów" lecz "gdzie oni są" stąd bitwy 100 na 1 i to wygrane! Husarze byli patriotami, bez wahania oddali by życie za ojczyznę. Strasznie mnie boli, gdy widzę że ktoś z nas kpi, zwłaszcza że robią to "polacy" mimo że nie zasługują na to określenie. Dla mnie są śmieciami. Od jutra zacznę wstawiać filmy, materiały związane z husarią. Może kogoś to zainteresuje. Wiem że odleciałem od głównego wątku, lecz musiałem to z siebie wyrzucić. Młody jestem i nie mam takiej siły i wiedzy by w pojedynkę zmienić ten kraj lecz chętnie pójdę za osobą, która będzie chciała tego dokonać. Chwała Bohaterom!
Zgłoś
Cyrk 2012-11-09, 1:41 2
Nie wkurwiaj mnie nawet. To za rządów PiSu ich prezydent podpisał Traktat Lizboński, który faktycznie jest zrzeczeniem się suwerenności Polski. Co nie zmienia faktu, że wszystkie obecne partie parlamentarne były "za", więc chuj w dupę zdrajca narodu polskiego i jak kiedyś ich oderwiemy od koryta to porozwieszamy na sznurkach dookoła tego ich kurwidołka na wiejskiej. Wszystkich: lewicy udającej prawicę, przez bezideowych złodziei, aż po pedałów i komuchów. A tanie dziwki polityczne ze wsi zmusimy do zarabiania zgodnie z ich kurwim charakterem - pod latarniami.
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-09, 2:18
I tak źle i tak nie dobrze... Przynajmniej coś tam dostajemy od UE, może mniej niż wkładamy, ale z drugiej strony mamy jakieś tam bezpieczeństwo niby gwarantowane. Poza tym mogliby nas ruchać jak USA, a wspólnie z Rosją, zupełnie zniszczyć naszą gospodarkę. No i otworzyły się możliwości spierdolenia z tego pojebanego kraju
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem