Folur napisał/a:
To Ty masz coś na punkcie homoseksualizmu nie ja. W każdym wątku Ty i ten drugi widzicie "pedalstwo" i o tym wspominacie, hehe dzień bez waszego napominania o homozie to dzień stracony
Ostatni raz o pedalstwie wspomniałem 19 postów temu, odpowiadając na idiotyczny post przyrównujący dziurę w ciele transa do cipki.
Czyli łżesz jak pies, bo nie w każdym wątku. Z resztą, ja piszę komentarze w bardzo niewielkiej ilości wątków na tym portalu.
Kolejne łgarstwo - nie wchodzę na sadola każdego dnia.
Nikt w tym temacie nie wpomniał nawet o pedałach - ty zacząłeś ten wątek. Jak na dłoni widać, że masz kurewsko duże kompleksy na tym punkcie. Ponawiam swoją radę - idź na terapię i nie zawracaj innym gitary.
I tak, mam coś do was, pedryli. Jesteście dla mnie nienormalni, wykolejeni. I chuj z wami, jakbyście sobie, tak jak do niedawna siedzieli cicho i robili co chcieli w domowym zaciszu. Ale nie, parad i promocji w życiu publicznym się wam kurwa zachciało. Jest akcja, jest reakcja.
Najgorsze jest to, że wszystkim na około na siłę chcecie razem z lewakami wmówić, że wasze zboczenie jest czymś normalnym - nie, nie jest. Nigdy nie było, i nigdy nie będzie.
Żyj jak zwykły człowiek, a swoją "orientację" i jest praktykowanie ogranicz do zacisza swojej sypialni.
I nie wyjeżdżaj mi tylko z tym chujowym tekstem o kryptopedalstwie, bo kierując się tą "logiką", taki antyterrorysta jest kryptoterrorystą.