Potem zdziwienie
Potem zdziwienie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dokladnie. tam juz nie ma czego ratowac. cala rodzina do utylizacji.
Zdziwił byś się czego może dokonać kabel od żelazka, rzemyk, pas, ew trzepaczka do dywanów.
Kurwa ojciec zabrane prawko i prawa rodzicielskie
Najgorsze że przekazał już dzieciom swoje spierdolone geny.
google.pl/maps/@51.0344898,17.1067045,3a,75y,244.28h,73.12t/data=!3m6!1e1!3m4!1sK1Tbr_cDcORgZpCKOYEIug!2e0!7i13312!8i6656?hl=pl tutaj miejsce zdarzenia
Mózgowe. Niedojebie. Niedojebanie raczej trzeba stwierdzić w kierowcy osobówki. Kto normalny jedzie z taką prędkością, żeby duży w ogóle myślał żeby mnie wyprzedzić? To się nazywa niedojebanie. Jakiś Janusz chciał coś udowodnić, to udowodnił rodzinie że jest zjebem.
A ciebie to już całkiem pojebało? To nie jest autostrada, a skurwiel matkojebca z ciężarówki jedzie środkiem po podwójnej ciągłej. Po tym jak na skrzyżowaniu osobowy chce przed nim uciec, ten mu się wpierdala w tył. Kretynowi się coś pojebało i doszedł do wniosku w tej swojej tępej łepetynie, że duży może więcej i jest panem szos. Otóż nie jest, a po tym co odpierdolił to pazury bym mu uciął, żeby już nigdy nie usiadł za kółkiem. Nie zdziwiłbym się, gdyby był najebany albo naćpany (albo 2w1).
To jest potencjalny zabójca, posługujący się ciężarówką jak bronią.
Tam się robił pas do skrętu w lewo, kierowca ciężarówki postanowił na niego wjechać, a debil z osobówki mu zajechał drogę
Co ty pierdolisz? Osobówka cały czas jest na prawym pasie, a kretyn mu się wjebał w bok, gdy osobówka zwalniała przed skrzyżowaniem, bo zjeżdżał w prawo. Zobacz film od początku.
Mózgowe. Niedojebie. Niedojebanie raczej trzeba stwierdzić w kierowcy osobówki. Kto normalny jedzie z taką prędkością, żeby duży w ogóle myślał żeby mnie wyprzedzić? To się nazywa niedojebanie. Jakiś Janusz chciał coś udowodnić, to udowodnił rodzinie że jest zjebem.
Domagam się ukarania autora tego komentarza, ponieważ jawnie mnie obraża, wyzywając mnie od "niedojebów". Komentarz podszydy nienawiścią karanay jest chyba W5?
Poza tym chciałbym zaznaczyć, że kolega popiera przepisy ruchu drogowego obowiązujące w czasach feudalnej polski. Nie każdy jeździ po ulicach jak we wsi. Trzeba mieć muzg!
Nie wiem, moze niedojeb ktory dyma tirem 100 mimo ograniczenia do 60? Co to kurwa za argument, ze duzy musi wylrzedzac? Jak mam te nieprzyjemnosc jezdzic po Polsce to niestety, ale fakty sa dwa: ograniczenia niewspolmierne do jakosci dróg (za niskie ograniczenia predkosci) i mentalnosc janusza, ze trzeba zapierdalać. Wkurwia mnie to jednoczesnie jako kierowce jak i obywatela bo ograniczenie 60kmh poza miastem to kurwa najczęściej jakaś porażka. I co, jedziesz przepisowo to cie kurwa trąbią, mrygaja albo tiry pobieraja. Tak, idzie sie wkurwic ale prawo jest jasne - na drodze ktora jechali powinni jechac MAX 60kmh a wszyscy dymaja conajmniej 90
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów