📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kutasiątko w dużym musi każdemu udowodnić, że ma władzę. O, jaki to pan najważniejszy, musi trąbić, żeby wszyscy wiedzieli, że on jedzie i nikogo nie wpuści.
@up
to że kogoś wpuści albo nie to tylko jego wola więc się odpierdol i dalej płacz w swoim bmw kupionym od niemca...
to że kogoś wpuści albo nie to tylko jego wola więc się odpierdol i dalej płacz w swoim bmw kupionym od niemca...
mk61 napisał/a:
Kutasiątko w dużym musi każdemu udowodnić, że ma władzę. O, jaki to pan najważniejszy, musi trąbić, żeby wszyscy wiedzieli, że on jedzie i nikogo nie wpuści.
Chyba Ci się coś popierdoliło dziewczynko. To chyba jest ten sławetny polski suwak, gdzie dopierdala się do samego końca po dwóch ciągłych i powierzchni wyłączonej z ruchu a potem pcha na chama.
Jakby gość w BMW miał miejsce żeby wjechać i by zdążył? Proszę bardzo, nawet już w chuju mam tą podwójną ciągłą i powierzchnię wył. z ruchu. Ale tu jest ewidentna próba wymuszenia na dużym. A potem jeszcze jebane buractwo "bo mimo to że nie miałem racji to zrobię na złość dużemu bo mnie nie wpuścił".
Super. Wywołałem gównoburzę. To dla mnie zaszczyt.
Tak się składa, drodzy debile - wyznawcy klaksonu, że jeżdżę dużymi pojazdami i wcale mnie nie jara włączanie drugiej trąby. Zawsze w takich sytuacjach ruszam wolniej, żeby cwane, lub zagubione cipy mogły przede mnie wjechać. Jak któraś nie zdąży, to jej problem, to ona musi uważać na mnie, a nie ja na nią. Ale niektórzy muszą sobie dogadzać klaksonem, jak powyższy traktorzysta, który pewnie prawko na duże dostał z dotacji dla rolników i myśli, że jest panem świata.
PS. Extraordinary, w jednym wyrazie swojego nicku masz 2 błędy. To tak specjalnie, czy chciałeś zabrzmieć światowo, a nie pykło?
Tak się składa, drodzy debile - wyznawcy klaksonu, że jeżdżę dużymi pojazdami i wcale mnie nie jara włączanie drugiej trąby. Zawsze w takich sytuacjach ruszam wolniej, żeby cwane, lub zagubione cipy mogły przede mnie wjechać. Jak któraś nie zdąży, to jej problem, to ona musi uważać na mnie, a nie ja na nią. Ale niektórzy muszą sobie dogadzać klaksonem, jak powyższy traktorzysta, który pewnie prawko na duże dostał z dotacji dla rolników i myśli, że jest panem świata.
PS. Extraordinary, w jednym wyrazie swojego nicku masz 2 błędy. To tak specjalnie, czy chciałeś zabrzmieć światowo, a nie pykło?
Podziwiam opanowanie gościa w ciężarówce. Ja bym mu przypierdolił w ten niemiecki kuper.
Przeżywasz to jak dziewica swój pierwszy raz....
Trzeba było się uczyć a tak to zapierdalaj na tirach po nocach.
Trzeba było się uczyć a tak to zapierdalaj na tirach po nocach.
No tak, zjazd w Katowicach w kierunku Tychy, klasyka gatunku w tym miejscu. No i oczywiście marka samochodu swoje robi, bo ma nowa beemkę to kurwa pan i władca szos.
Kurwa takich to się powinno eksterminować, ostatnio w Poznaniu miałem podobną sytuację tyle że osobówką śmigam. Wiadomo Poznań zajebany jest szynami no ale dosłownie co 2ga ulicja jak nie przejazd kolejowy to bimba no i proszę bardzo lutycka pociąg wszyscy stoją w korku i widze w lusterku zapierdala passatem b7 bo on może ustawia się obok mnie i kierunek to nic że 50m za nim kończy się pas a on stoi już na pasie wyłączonym z ruchu tak że zaraz zablokuje tych z przeciwka. Ja ruszam on tak samo no niestety miał pecha bo 200 koni pracuje pod maską a że auto leasingowe to niech bije śmiało i tak zderzak do malowania ja gościa nie wpuściłem babeczka przedemna tak samo zredukował wymusił czołowo Tirowi z naprzeciwka... niestety się zmieścił ;/ Liczyłem że się rozpierdoli aż miło ale chuj
Jestem przekonany że spora grupa ludzików kupuje sobie bemki aby się dowartościować.
Kiedyś do pracy śmigałem Polonezem Caro Plus i na trasie jak wyprzedziłem bemkę jadącą 100-110km/h to każdy z tych typków cisnął dotąd aż mnie wyprzedził. No bo jak mógł go wyprzedzić poldolot !? Wiadomo moja prędkość maksymalna kończyła się na 150km/h (bo więcej wycisnąć się nie dało) więc dla BMW to żaden problem polecieć dużo szybciej.
Ale chodzi o to że jadą sobie spokojnie do momentu kiedy wyprzedzi ich poldek i wtedy włącza się czerwona lampka, uruchamia agresor i ogólnie kozak mistrz prostej musi pokazać kto jest królem drogi.
Kiedyś do pracy śmigałem Polonezem Caro Plus i na trasie jak wyprzedziłem bemkę jadącą 100-110km/h to każdy z tych typków cisnął dotąd aż mnie wyprzedził. No bo jak mógł go wyprzedzić poldolot !? Wiadomo moja prędkość maksymalna kończyła się na 150km/h (bo więcej wycisnąć się nie dało) więc dla BMW to żaden problem polecieć dużo szybciej.
Ale chodzi o to że jadą sobie spokojnie do momentu kiedy wyprzedzi ich poldek i wtedy włącza się czerwona lampka, uruchamia agresor i ogólnie kozak mistrz prostej musi pokazać kto jest królem drogi.
co drugie słowo to przekleństwo , masakra jednym słowem
Swoją drogą taki głąb nie pomyśli co należy zrobić. Jeśli uderzyłby w niego w sytuacji pokazanej na filmiku, to ten pajac z BMW by się jakoś wybronił, wystarczyłoby żeby powiedział, że zauważył coś na drodze i przyhamował. W takiej sytuacji, na takiej jezdni, robi się tak - włączasz kierunek, zjeżdżasz na drugi pas i ciśniesz ile fabryka dała. Jeśli zajedzie Ci drogę i się w niego wpierdolisz, wtedy będzie ewidentnie jego wina, nieustąpienie pierwszeństwa przy zmianie pasa ruchu, niezachowanie szczególnej ostrożności, bla, bla, bla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów