📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słyszałem, że tak po heroinie się rzyga, w tych klimatach to możliwe choć co ja tam wiem
"wokalista", a to dobre, brudas, co do pchania karuzeli się nie nadaje
muza wpada w ucho
Tak się zastanawiam co kieruje ludźmi chodzącymi na takie koncerty, a konkretniej - co w tym fajnego? Ja naprawdę uważam że w każdym gatunku muzyki jest coś dobrego i rozumiem, że jednych najbardziej zachwyca muzyka klasyczna, innych rock, pop, house, a kogoś tam jeszcze dźwięki ciężkiego dubstepu. Tylko naprawdę jakby się temu nie przysłuchiwać to tu nie ma ani żadnego tekstu, ani żadnej linii melodycznej, ani fajnych dźwięków. Dosłownie monotonny wrzask w mikrofon. To w żaden sposób nie podpada pod hasło "muzyka"
Halman napisał/a:
właśnie widziałem kilka motobied...
Sralman nie pierdol, tylko podstawiaj japę. Obiadek dla ciebie leci.
Chuj mi do tego, że komuś się to podoba.
Ja nie słyszę ani wokalisty, ani instrumentów, a od tego jazgotu łeb by mi pewnie nie wytrzymał.
Ja nie słyszę ani wokalisty, ani instrumentów, a od tego jazgotu łeb by mi pewnie nie wytrzymał.
Insaner napisał/a:
Tak się zastanawiam co kieruje ludźmi chodzącymi na takie koncerty, a konkretniej - co w tym fajnego? Ja naprawdę uważam że w każdym gatunku muzyki jest coś dobrego i rozumiem, że jednych najbardziej zachwyca muzyka klasyczna, innych rock, pop, house, a kogoś tam jeszcze dźwięki ciężkiego dubstepu. Tylko naprawdę jakby się temu nie przysłuchiwać to tu nie ma ani żadnego tekstu, ani żadnej linii melodycznej, ani fajnych dźwięków. Dosłownie monotonny wrzask w mikrofon. To w żaden sposób nie podpada pod hasło "muzyka"
Ignorancja jest błogosławieństwem głupców.
Gamonn1 napisał/a:
Chuj mi do tego, że komuś się to podoba.
Ogólnie nic dziwnego, bo ktoś nagrywał ten koncert ceglą.
Halman napisał/a:
właśnie widziałem kilka motobied...
Za szczupłe te chłopaki jak na motobiedacza
Te gówno to nie jest muzyka. Nie wiem jak brudasy mogą się tym jarać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów