📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Everal, tekst "dnb w stylu murzyn zapierdala tak zwanymi "birapami" czy jak to się zwie(napierdala jak pojebany i nic nie można zrozumieć z jego słów)" to niby shyfx? Nie obrazaj klasyki. Od dnb sie odwal bo dnb i jungle to kosmos i juz takiej muzy nie wymysla, zeby to przebila.
miazga
Nazzi Party !
Hans, przynieś troche gazu rozżydzonego...
Hans, przynieś troche gazu rozżydzonego...
Everal - obejrzyj film z linka, uważnie obejrzyj, a nie się bulwersujesz
zagra moja dobra znajoma... wiec bedzie epickie ostateczne pierdolniecie
(nichuja nie spoce sie by uzyc poprawnej polszczyzny...)
(nichuja nie spoce sie by uzyc poprawnej polszczyzny...)
matt_ napisał/a:
z przykrością muszę stwierdzić, że tracę dar rozumienia sensu wypowiedzi młodych.
nie przejmujta sie, mnie w ogole rzadko kto rozumie ;D
Everal napisał/a:
Wybacz, ale muszę się nie zgodzić, muzyką możesz nie nazywać disco-polo, dnb w stylu murzyn zapierdala tak zwanymi "birapami" (...) uwierz, a teraz coś na temat twojego stwierdzenia skopiowane z Last.fm
Acha. Czyli, innymi słowy jest to ocena w stylu muzyką możesz nie nazywać "tego i tamtego" gatunku ale, nie elektro bo ja tego słucham więc musi być zajebiste...
Bardzo prymitywny i (niestety) bardzo popularny w Polsce system oceniania stosujesz. Na zasadzie - świetne jest to czego ja słucham, cała reszta jest nic nie warto.
Bedzie epicko zapraszamy zatem wszystkich sadystow w koncu na imprezie czasem sie umiera
Pelne info plus lista obecnosci
facebook.com/event.php?eid=291064340800
Pelne info plus lista obecnosci
facebook.com/event.php?eid=291064340800
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów