📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie nazywaj jakiejś wixy mianem "techno", bo gorszysz tych bardziej ogarniętych .
Jakiej wixy ? Z tego co widzę to to jest prawdziwe Techno i Minimal.
Kod:
Prokuratura zapowiada, że przyjrzy się sprawie plakatu z wizerunkiem Adolfa Hitlera i nazistowskim orłem, który reklamuje imprezę planowaną na luty w warszawskim klubie muzycznym "Skłot".<br>
<br>
- Prezentowanie - choćby nawet w internecie - treści nawiązujących do propagowania faszyzmu jest przestępstwem ściganym z urzędu - powiedziała rzeczniczka Prokuratury Okręgowej Warszawa-Praga Renata Mazur.<br>
<br>
Przestępstwo propagowania faszyzmu, według Kodeksu karnego, polega na publicznym przedstawianiu faszystowskiego ustroju państwa w zamiarze przekonania do niego np. za pomocą wydawnictw, wypowiedzi w mediach, czy ulotek - grozi za to do dwóch lat więzienia. Prokuratura w podobnych wypadkach musi zbadać zamiar sprawcy, bo według obecnych przepisów, samo eksponowanie faszystowskich symboli nie stanowi przestępstwa - o ile celem nie jest ich propagowanie.<br>
<br>
O sprawie poinformowała telewizja TVN Warszawa. Według tej stacji, mieszkańcy Pragi, gdzie mieści się klub Skłot, są "zniesmaczeni", a szefowie klubu uważają plakat, na którym Hitlerowi w obróbce komputerowej dorobiono żółte okulary, za "zabawny". Hasło imprezy to "Melanż ostateczny".<br>
<br>
"Melanż ostateczny", Hitler - dla szefów klubu to... zabawne<br>
<br>
Plakat i zaproszenie na imprezę nawiązuje do licznych krążących po internecie przeróbek głośnego filmu "Upadek", opowiadającego o ostatnich dniach życia Hitlera. W jednej z wersji internautów do niemieckiego tekstu dorobiono napisy dialogowe. Z tego "tłumaczenia" wynika, że Hitler i jego generałowie rozmawiają nie o planach obrony Berlina, lecz o kondycji warszawskich klubów. - To może być zabawne - tak powiązanie tej przeróbki z reklamą imprezy skomentowała dla TVN Warszawa Kalina Koślińska z klubu "Skłot".<br>
<br>
Stacja cytuje też jednego z powstańców warszawskich Edmunda Baranowskiego. - Jestem tym po prostu ogromnie zaskoczony, zdumiony i z trudem do mnie dochodzi, że w roku 2010 może dojść do tego rodzaju publikacji - powiedział.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7469042,Hitler_zaprasza_na_imp...
Ktoś kto nie widział filmiku o "pierdolnięciu przy bonkers" będzie się czuł urażony itd.
Gieniu napisał/a:
Ktoś kto nie widział filmiku o "pierdolnięciu przy bonkers" będzie się czuł urażony itd.
chciałem wrzucić ale uploader dalej nie działa...
wlasnie przestancie pierdolic, liczy sie PIERDOLNIECIE!
belladonnaa napisał/a:
wlasnie przestancie pierdolic, liczy sie PIERDOLNIECIE!
z przykrością muszę stwierdzić, że tracę dar rozumienia sensu wypowiedzi młodych.
riodoro1 napisał/a:
chciałem wrzucić ale uploader dalej nie działa...
było już
sadistic.pl/upadek-hitler-idzie-na-impreze-elektro-vt28200.htm
a poza tym, to nie muzyka, lecz elektro
sid89 napisał/a:
było już
sadistic.pl/upadek-hitler-idzie-na-impreze-elektro-vt28200.htm
a poza tym, to nie muzyka, lecz elektro
Wybacz, ale muszę się nie zgodzić, muzyką możesz nie nazywać disco-polo, dnb w stylu murzyn zapierdala tak zwanymi "birapami" czy jak to się zwie(napierdala jak pojebany i nic nie można zrozumieć z jego słów) chociaż muszę przyznać że niektóre kawałki dnb wgniatają mnie w ziemie i nie każdy można wrzucić do worka z innymi, muzyki electro nie słuchają tylko bezmózgie dresy, uwierz, a teraz coś na temat twojego stwierdzenia skopiowane z Last.fm
Electro – gatunek muzyki elektronicznej zapoczątkowany na przełomie lat 70-tych i 80-tych, kształtowany przez producentów funkowych, hip-hopowych i elektronicznych. Z muzyką electro są często mylone style muzyki tanecznej takie jak breakbeat, electroclash i electro house, oraz zupełnie inne gatunki jak nu-rave czy synthpop, które z electro nie mają nic wspólnego.
Jednym z prekursorów gatunku electro jest Afrika Bambaataa, który wydał w 1982 r. jeden z obecnych klasyków tego gatunku, czyli OdtwórzPlanet Rock, którym w późniejszym okresie inspirowało się większość artystów electro ze względu na jego nowatorską (jak na tamte czasy) linię perkusyjną i brzmienia, połączone z energicznym rapem ekipy Soul Sonic Force.
Dzisiejsze electro ma wiele rodzajów i podgatunków. Najbardziej popularnym i jednocześnie najbardziej nawiązującym do klasycznego brzmienia są miami bass oraz freestyle, którego najbardziej znani przedstawiciele to niemieccy artyści tacy jak Freestyle Project , Bubble J , czy Anthony Norris, reprezentujący najbardziej komercyjną odmianę freestyle, brzmieniowo nawiązującą do muzyki dance. Życzę miłej lektury, pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów