📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
4 na 1 żula...jeżeli nie jest ten żul pedofilem, złodziejem etc. i to nie jest za wspomniane kara - na front kozaków.
Podręcznikowe pizdy.
Cztery cioty
Jebane cioty
Co żulowi
Dały łomoty
Te tchórzliwe
Te pizdowate
I te co robią za szmatę
Burn! Loot! Murder!
Jebane cioty
Co żulowi
Dały łomoty
Te tchórzliwe
Te pizdowate
I te co robią za szmatę
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Jak to mawiał mój mentor od wpierdolki, pan Janusz z Rakowca : ,, dobry wpierdol nie jest zły ''
A -00:18 to mu sztuczna szczęka spierdoliła ?
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Jak to mawiał mój mentor od wpierdolki, pan Janusz z Rakowca : ,, dobry wpierdol nie jest zły ''
A mój mistrz Wściekły Wąż mawiał: „Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek”
baronturbina napisał/a:
A mój mistrz Wściekły Wąż mawiał: „Mistrz polecił mi unikać niepotrzebnych walek”
ty mi lepiej powiedz czy temu żulu szczeka nie wypadłą, bo nie wiem jak mam żyć bez tej bezcennej dla mnie wiedzy.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
ty mi lepiej powiedz czy temu żulu szczeka nie wypadłą, bo nie wiem jak mam żyć bez tej bezcennej dla mnie wiedzy.
Typ mial zapalniczkę w ręce chyba
Na to wygląda. Ale może też być to jakiś element garderoby cipeusza co bił.
Może tatuś chlor i rodzinka przyszła w owiedziny? Bo najpierw jakaś gruba bije potem suchar, coś jak by powracająca karma?😁 albo jeszcze menel mógł naszczać na klatce schodowej albo leją go dla zabawy jak to na ortaliony przystało 😉
Ale gieroje! Toż to napewno obywatele wielkiej ukrainy!
Mamy u siebie takiego mega żula który wszędzie sra, roznosi wszy, żebra, zasrany chodzi, pobiera jakieś socjale, wali konia przy ludziach, dzieciach, zasmradza wszystko co się da... nikt mu nie wpierdoli bo smród i wszy odstraszają wszystkich ludzi... nawet karaluchy spierdalają na jego widok. Król pasożytów i wylęgarnia wszelkiego rodzaju zarazy.
zajac1190 napisał/a:
Toż to napewno obywatele wielkiej ukrainy!
Albo ruskie gieroje.
Heroje lub gieroje.
Jeden chuj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów