18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
z................m 2014-03-12, 21:14 1
To jest wyraz wielkiego marnotrawstwa. Dzień w dzień wpierdalasz to co tam leży. Tylko o tym nie wiesz. Innowiercy i tak mają w dupie twoje obrazki.

Pierdolę, tu już na serio kwejk2 się zrobił.
Zgłoś
Darki72 2014-03-12, 21:14 1
Na swoim podworku ( "polu" dla tych nie teges z poludnia) to mozesz i nasrac a nie swinskie flaki wystawiac na pokaz. Badz kozak i wywal to pod budowany meczet
Zgłoś
whiteSnuff 2014-03-12, 21:19 3
zincum napisał/a:

To jest wyraz wielkiego marnotrawstwa. Dzień w dzień wpierdalasz to co tam leży. Tylko o tym nie wiesz. Innowiercy i tak mają w dupie twoje obrazki.

Pierdolę, tu już na serio kwejk2 się zrobił.

Ja rozumiem, parówki itp karma dla zwierząt... (jeśli chodzi o głowę świni)
Ale na chuj komuś głowa świni i jej flaki...
Gówno z kiszki świni też wpierdolisz żeby się nie zmarnowało?

PS. Ojciec rzeźnik masażysta. Twój argument jest inwalidą.
Zgłoś
mare30ks 2014-03-12, 21:34 5
tylko swini zal...

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
-smark- 2014-03-12, 21:55 19
Zgłoś
mua 2014-03-12, 22:25
właśnie zjem sobie płatki na kolacje. Dzięki

Piłeś? Nie jedź.
Jedziesz? Nie masz za co pić.
Zgłoś
fabiothethird 2014-03-12, 22:27 2
Proszę adminów o udostępnienie możliwości postawienia kilku piw. 1 browar dla tak zacnej inicjatywy to zdecydowanie za mało.

Skończyłem politologię i mam pracę.
Zgłoś
PaczekDNA 2014-03-12, 22:33 8
Z głowy świni robi się salceson... Popytajcie babci i dziadków, że policzki świńskie to rarytas.

Płucka idą np. do kaszanki. W jelita nadziewa się kiełbasę, kaszanki itd. w żołądek idzie salceson. Wymieniać dalej?
Zgłoś
z................m 2014-03-12, 22:48 1
Nie wymieniaj, ten człowiek jest inwalidą umysłowym. Jego i tak nie przekonasz. Przecież ona ma ojca, podobno masarza. Ale niech się trochę podkurwi, masarstwo durniu. Przez kurwa R. Argument nie może być inwalidą, spierdolone nawyki gimbusów. Na koniec, nie masz żadnego pojęcia o rozbiorze tusz, o wyrobach podrobowych...Na chuj ja się będę męczył, ty pojęcia o niczym nie masz.

Zatem nie przedłużam, whiteSnuff - jesteś idiotą. Stwierdzam to z całą stanowczością.
Zgłoś
kapral 2014-03-12, 22:48
chyba Ci stara wybuchła
Zgłoś
Byt 2014-03-12, 23:06 19
Zgłoś
Nutzz 2014-03-13, 1:23 1
PaczekDNA napisał/a:

Popytajcie babci i dziadków, że policzki świńskie to rarytas.

Babcią ani dziadkiem jeszcze nie jestem. ale potwierdzam. Polików i czółka nie używa się do podrobów, tylko od razu po rozbiorze wrzuca się na patelnię i dusi z cebulką, albo jedynie podsmażone i tylko posolone od razu się wcina pod wódeczkę zgodnie ze zwyczajem. Najlepsza partia z całej świni
Zgłoś
bleblebator1 2014-03-13, 7:48 1
Taka mała propozycja.
Wpier..lić taką pyszną szyneczkę, schabika lub kto co woli z wieprzowiny.
Kupić bilet na jakiś ciapaty samolot.
W trakcie lotu pójść do klopa i się wysrać. Samoloty na lotniskach są opróżniane.
A więc tak czy tak wieprzowina poleci do ciapatych bez narażania się na utratę życia ze strony muslimów.
Jakie to proste.
Jestem geniuszem.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów