18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Czeczenito 2021-10-26, 20:47
Ostatni piękny wiatrak przy tym „sierpie”
Zgłoś
Mzimu 2021-10-26, 21:25 5
Podobają misię amerykańskie chodniki: takie wielkie betonowe płyty, lane prosto na glebę. Nic się nie wybrzusza, wózkiem normalnie można przejechać, zadnych dziur itp. Czemu u nas wszyscy się pierdolą z tymi małymi kosteczkami, które pewnie kosztują ze trzy razy więcej?
Zgłoś
Urwał 2021-10-26, 21:56
Mzimu Jak Ci sie podobają to wez zmien kraj, bedziesz kolejnym jebanym debilem tam chodzacym po tych 3x tanszych pieknych plytach, baaa nawet bedziesz mogl na nich spac a nawet zdechnąc wcześniej wyruchany w dupsko przez zaćpane czarne "nygi" No i to 3x wieksze kutasy niz te co cie tutaj rżną! I 3x Taniej !
Zgłoś
Barnellini 2021-10-26, 22:14 6
Urwał napisał/a:

Mzimu Jak Ci sie podobają to wez zmien kraj, bedziesz kolejnym jebanym debilem tam chodzacym po tych 3x tanszych pieknych plytach, baaa nawet bedziesz mogl na nich spac a nawet zdechnąc wcześniej wyruchany w dupsko przez zaćpane czarne "nygi" No i to 3x wieksze kutasy niz te co cie tutaj rżną! I 3x Taniej !

Nie posraj się z podniecenia i już się tak kurwa nie unoś patriotycznie bez sensu. Przecież kolega wyżej nie napisał, że USA jest lepszym krajem (bo oczywiście nie jest) tylko, że lepiej przemyśleli konstrukcję chodników i można by to zaadaptować u siebie.

Ja jestem patriotą w dobrym tego słowa znaczeniu ale nie można popadać w skrajności. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Urwał 2021-10-26, 22:48
Barnellini Ojj Przepraszam, nie mialem pojecia ze ksztusicie sie razem własnymi kutasami i lizecie dupska z Mzimu. Zaadoptować to wy sobie razem z tymi plytami pieknymi i nygami na nich pelzajacych bolce w dupska i do japy zaadoptowac.
Zgłoś
Spqr86 2021-10-26, 23:14 8
Nie przejmujcie się chłopaki urwał woli lokalne ukraińskie bolce nie nierównym chodniku.
Zgłoś
artur4s 2021-10-26, 23:21 1
czemu te małpy biegają bez łańcuchów ?
Zgłoś
hitmen 2021-10-27, 1:42
Jak mnie wkurwia ta małpiarnia.
Zgłoś
zipi 2021-10-27, 5:09
mam nadzieje ze go zabił, jak ten stracił przytomność, dwa chwasty były by wyrwane za jednym zamachem )
Zgłoś
Barnellini 2021-10-27, 7:48 6
Urwał napisał/a:

Barnellini Ojj Przepraszam, nie mialem pojecia ze ksztusicie sie razem własnymi kutasami i lizecie dupska z Mzimu. Zaadoptować to wy sobie razem z tymi plytami pieknymi i nygami na nich pelzajacych bolce w dupska i do japy zaadoptowac.

Ja pierdolę, jaki debil.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Mzimu 2021-10-27, 9:19 1
Urwał napisał/a:

Nigdzie nie wyjadę z powodu chodników, ochujałeś czy co?
Zgłoś
homorek 2021-10-27, 17:10
Pierwsze ujęcie: Ktoś dojebał Xibita za chujowe pimp my ride .
Zgłoś
Tranquillum 2021-10-27, 17:37
Xzibit dostaje oklep xdd
Zgłoś
Marcin360360 2021-10-27, 18:32
Cz@rni to jednak najwiekszy błąd ewolucji takie przeciwieństwo normalnych cywilizowanych ludzi. Można tworzyć tysiące eksperymentów a zawsze i tak okaże sie ze oni potrzebują tylko domu z gówna by żyć. Po to lewica miesz ich z nami by ta rasa miała jakąś przyszłość a nie tylko zbieranie bananów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów