Mzimu Jak Ci sie podobają to wez zmien kraj, bedziesz kolejnym jebanym debilem tam chodzacym po tych 3x tanszych pieknych plytach, baaa nawet bedziesz mogl na nich spac a nawet zdechnąc wcześniej wyruchany w dupsko przez zaćpane czarne "nygi" No i to 3x wieksze kutasy niz te co cie tutaj rżną! I 3x Taniej !
Nie posraj się z podniecenia i już się tak kurwa nie unoś patriotycznie bez sensu. Przecież kolega wyżej nie napisał, że USA jest lepszym krajem (bo oczywiście nie jest) tylko, że lepiej przemyśleli konstrukcję chodników i można by to zaadaptować u siebie.
Ja jestem patriotą w dobrym tego słowa znaczeniu ale nie można popadać w skrajności. Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
Fuck lefties!!!Barnellini Ojj Przepraszam, nie mialem pojecia ze ksztusicie sie razem własnymi kutasami i lizecie dupska z Mzimu. Zaadoptować to wy sobie razem z tymi plytami pieknymi i nygami na nich pelzajacych bolce w dupska i do japy zaadoptowac.
Ja pierdolę, jaki debil.
Fuck lefties!!!Mzimu Jak Ci sie podobają to wez zmien kraj, bedziesz kolejnym jebanym debilem tam chodzacym po tych 3x tanszych pieknych plytach, baaa nawet bedziesz mogl na nich spac a nawet zdechnąc wcześniej wyruchany w dupsko przez zaćpane czarne "nygi" No i to 3x wieksze kutasy niz te co cie tutaj rżną! I 3x Taniej !
Nigdzie nie wyjadę z powodu chodników, ochujałeś czy co?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów