Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry Zoom - człowieku o fotoggrafi masz pojecie jak swinia na pieprzu! Jakby ustawił swoją komóreczke poziomo to by wykadrował odpowiednio w pionie wszystko oddala! Dlatego wiekszosc filmow w pionie to debine ujecia - czy masz TV ustaiowny poziomo czy jakis nowy model telewizora HujaŁej w PIONIE?
ale oddychaj, spokojnie, wiesz że masz słabe serce
a jesli chodzi o telewizor to chyba kazdy ma telewizor pionowo, ty masz pioziomo?
poniżej wrzucam zdjęcia mojego salonu na dowód:
Twojego salonu powiadasz.
Poniżej masz swój salon oszuście:
Przypierdalasz się, może ma sławny salon?
Twojego salonu powiadasz.
Poniżej masz swój salon oszuście:
ja prdl , nie wierzyłem że można być tak ciężko kapującym , a jednak
i jeszcze paru głąbów zaplusowało jego wpis, o huj ale tutaj na tym portalu "śmietanka intelektualna" hahahahaha
ale oddychaj, spokojnie, wiesz że masz słabe serce
a jesli chodzi o telewizor to chyba kazdy ma telewizor pionowo, ty masz pioziomo?
poniżej wrzucam zdjęcia mojego salonu na dowód:
Ładnie masz w tej piwnicy 😆
odkrywamyzakryte.com/stacje-lofar/
ja prdl , nie wierzyłem że można być tak ciężko kapującym , a jednak
i jeszcze paru głąbów zaplusowało jego wpis, o huj ale tutaj na tym portalu "śmietanka intelektualna" hahahahaha
Hahaha jebany debilu to po co pisałeś że to Twój salon, trzeba było dać informację że tak może coś wyglądać, chwalenie się na Sadolu nie swoimi rzeczami szybko wychodzi na jaw, ale jesteś przyjebany xD
Hahaha jebany debilu to po co pisałeś że to Twój salon, trzeba było dać informację że tak może coś wyglądać, chwalenie się na Sadolu nie swoimi rzeczami szybko wychodzi na jaw, ale jesteś przyjebany xD
następny "yntelygenty inaczej" , dalej nie kumacie o co chodzi? naprawde? ja prdl
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów