Przetrącili paluszki kijem bejsbolowym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
co oni dywan trzepią zamiast porządnie walić tym patykiem to oni go głaszczą
Gdzie ty kasztanie widzisz kij bejsbolowy ? To raz, a dwa, ze szturchaja go jak by muche chcieli z niego strącic. Zenada, slaby film totalnie. Zenujace jak jaranie sie jakims filmowym metaamfetaminiarzem sresi srinkmanie.zycze beznadziejniego dnia wielbicielu ukrainek i innych upalincow destabilizujacych nasz kraj.
Kij baseballowy, powiadasz?
Ale nie z takiego materiału jak trzeba, o innym kształcie i bez jakiejkolwiek obróbki?
;>
No to tu masz kolejny kij;
Ale nie z takiego materiału jak trzeba, o innym kształcie i bez jakiejkolwiek obróbki?
;>
No to tu masz kolejny kij;
ObciagamZaDyche napisał/a:
Gdzie ty kasztanie widzisz kij bejsbolowy ? To raz, a dwa, ze szturchaja go jak by muche chcieli z niego strącic. Zenada, slaby film totalnie. Zenujace jak jaranie sie jakims filmowym metaamfetaminiarzem sresi srinkmanie.zycze beznadziejniego dnia wielbicielu ukrainek i innych upalincow destabilizujacych nasz kraj.
ćwiczy pisanie click baitowych tytułów dla pudelka
Myślałem, że Tom Cruise ma jednak troche kasy z tych filmów.
Powiedzmy sobie szczerze, a otak ukry traktowali ludność rosyjskojęzyczną Gdyby reżim kijowski nie prześladował ludności Donbasu, Ługańska, nie prowadził agresywnej polityki wobec sąsiada, nie ściągał na granicę uzbrojenia i wojsk natowskich, nie byłoby operacji specjalnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów