📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Takich kompilacji nigdy za mało.
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i przeanalizuj swoje słowa
Robsajson napisał/a:
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i przeanalizuj swoje słowa
Fakt. Dzięki.
Mogę dumnie się pochwalić, że byłem naocznym świadkiem akcji z 2:25.
Najbardziej mnie wkurwia to że te jebane pajace nie patrzą się w lusterka. jak niedojebanym trzeba być żeby wyprzedzać nie patrząc czy ktoś obok ciebie jedzie??!! Jeżeli ktoś kto spowodował wypadek przeżył to powinno się go skazywać na dożywotnie tortury i do jedzenia dawać mu gówno. Kurwa mać no. Nie dość że sobie szkodzą to jeszcze innym...
Albo kurwa mać jak można wyjeżdżać z podporządkowanej nie patrząc czy coś jedzie czy nie?!?!
Albo kurwa ja pierdole skręcać z prawego pasa by skręcić w lewo lub odwrotnie.
Albo kurwa mać jak można wyjeżdżać z podporządkowanej nie patrząc czy coś jedzie czy nie?!?!
Albo kurwa ja pierdole skręcać z prawego pasa by skręcić w lewo lub odwrotnie.
wielki zimne piwko dla ciebie
ja pierdole, piękne. szkoda że mi prawko zabrali, bo chętnie bym na legalu pozapierdalał
fedex przejechał bez przypału
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów