Dzieki Sadisticowi jeszcze bardziej pokochałem mój kraj i miejsce w którym żyje. Może nie ma tutaj takich perspektyw jak w krajach bardzo wysoko rozwiniętych, ale nie ma tu też krokodyli, wielkich węży, superjadowitych pająków oraz Juanów czy Carlosów strzelających pod byle pretekstem
Z reguły takie atrakcje są w krajach gorzej rozwiniętych, Brazylia czy Meksyk do nas nie dorastają
Dzieki Sadisticowi jeszcze bardziej pokochałem mój kraj i miejsce w którym żyje. Może nie ma tutaj takich perspektyw jak w krajach bardzo wysoko rozwiniętych, ale nie ma tu też krokodyli, wielkich węży, superjadowitych pająków oraz Juanów czy Carlosów strzelających pod byle pretekstem
może i ruchają w dupę ale przynajmniej nie strzelają w głowę
[ Dodano 2024-10-30, 17:43 ]
Kretyni nagrywają telefon telefonem...
Nie wiem czy w Kolumbii mają RODO, ale z reguły chodzi o to, by w sieci i po metadanych nikt nie wykrył, kto ujawnił nagranie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów