Podczas patrolu policjanci zatrzymują kierowcę, który lubi mocniej nadepnąć na pedał gazu. Przekroczenie prędkości nie jest jednak jedyną karą, która go spotka. Chwila zapomnienia spowodowała, że kwota jaką zapłaci będzie wyższa. Co ciekawe, kierowca postanawia wrócić na miejsce kontroli - po co?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tvPuls o 4 rano czy sadistic?
0:13 - 0:18 'To się nazywa perfekcyjny strzał' chyba w portfel kierowcy. Jebane ustawiły się na 40stce i popisują się.
SwietyDiabel napisał/a:
Prawo jazdy od 20 lat, rocznie przejeżdżam około 15kkm więc te 300 tysi pękło na 5 samochodach i nie mam ani jednego mandatu. Nie mam CB, antyradaru, tylko mózg i wyczucie w nodze a lubię zapierdalać. Tylko że wiem gdzie i myślę.
Ja robię 10k km rocznie i nie ośmieszaj się, to jest gówno, a nie przebieg. Jak zrobisz 3-4 razy tyle to zrozumiesz, że nie da się nie dostać mandatu.
Pomijając oczywiste akty piractwa i buractwa drogowego, to najwięcej do powiedzenia w temacie wykroczeń drogowych mają janusze, co robią trasy max 20 km.
Przepis jest prosty, brak dokumentu ubezpieczenia, prawa jazdy, dowodu rejestracyjny, mandat 50 zł. Co nie nie znaczy że gdzieś go niema, ma być do okazania.
jaki głupi chuj z tego krawężnika. takiemu to tylko powiedzieć: weź chłopie wypisuj co masz wypisać i nie wkurwiaj swoimi powiedzonkami.
Świetny duet: krawężnik zgrywający twardziela i kobieta. Przestępczość nie ma szans.
Świetny duet: krawężnik zgrywający twardziela i kobieta. Przestępczość nie ma szans.
juz tlumacze, jestem ekspertem :
patologia zaczyna sie od finansowania policji, jesli bedzie mala aktywność to znaczy, ze tylu policjantów i funduszy nie trzeba, wiec komendanci wyznaczaja normy mandatów. Taki "pies" musi przyniesc w zebach tyle i tyle mandatow bo jak nie to przejebane. Wiec nie moze stac normalnie przy drodze, jak pzrepisy nakazuja, tylko sie chowa po krzakach... Oczywisci widzimy tylko policjanta i w necie wyzywamy go od skurwysynów.
Jakby nie normy itd to takie kontrole by byly ostatnią rzeczą jaką by chcial robic policjant. Zamiast siedziec w cieplutkim radiowozie, wpierdalac pączki czy coś to on czy zimno czy cieplo musi nabic liczbe mandatów...
W UK przez ponad 10 lat i tysiacach kilometrów policjantów ze suszarką widziałem RAZ ! Dosłownie raz, stali na PROSTYM odcinku drogi, w kamizelkach oczojebnych dosłownie 5cm od jezdni i widoczni byli z 1km. Wyobrazcie sobie - ludzie zwalniali i chyba o to w tym chodzi - o bezpieczenstwo... ?
patologia zaczyna sie od finansowania policji, jesli bedzie mala aktywność to znaczy, ze tylu policjantów i funduszy nie trzeba, wiec komendanci wyznaczaja normy mandatów. Taki "pies" musi przyniesc w zebach tyle i tyle mandatow bo jak nie to przejebane. Wiec nie moze stac normalnie przy drodze, jak pzrepisy nakazuja, tylko sie chowa po krzakach... Oczywisci widzimy tylko policjanta i w necie wyzywamy go od skurwysynów.
Jakby nie normy itd to takie kontrole by byly ostatnią rzeczą jaką by chcial robic policjant. Zamiast siedziec w cieplutkim radiowozie, wpierdalac pączki czy coś to on czy zimno czy cieplo musi nabic liczbe mandatów...
W UK przez ponad 10 lat i tysiacach kilometrów policjantów ze suszarką widziałem RAZ ! Dosłownie raz, stali na PROSTYM odcinku drogi, w kamizelkach oczojebnych dosłownie 5cm od jezdni i widoczni byli z 1km. Wyobrazcie sobie - ludzie zwalniali i chyba o to w tym chodzi - o bezpieczenstwo... ?
Mam 20 pkt. myślę że mogę się wypowiedzieć.
Większość z tych punktów dostałem słusznie, nadepnąłem gdzie nie trzeba, nierozważnie, kara się należy.
Ale jeden mandat dostałem na rozbabranej drodze, o godzinie 1 w nocy na wylotówce z miasta przy której jest tylko zakład pogrzebowy i szpital. Za to że jechałem 60 km/h będąc pewnym że jadę przepisowo,boom ograniczenie do 40 z dupy. I dostałem mandat. To jest moim zdaniem skurwysyństwo. Do pozostałych się poczuwam Ale jest policja, i są psy.
Większość z tych punktów dostałem słusznie, nadepnąłem gdzie nie trzeba, nierozważnie, kara się należy.
Ale jeden mandat dostałem na rozbabranej drodze, o godzinie 1 w nocy na wylotówce z miasta przy której jest tylko zakład pogrzebowy i szpital. Za to że jechałem 60 km/h będąc pewnym że jadę przepisowo,boom ograniczenie do 40 z dupy. I dostałem mandat. To jest moim zdaniem skurwysyństwo. Do pozostałych się poczuwam Ale jest policja, i są psy.
@Marbax
Uściślając, za brak każdego z tych trzech dokumentów jest 50 zł mandatu. Czyli jeśli nie ma się trzech to kara wynosi 150 zł. Policjanci raczej nie robią z tego tytułu problemów i jeśli umiesz się wytłumaczyć, to puszczają bez mandatu. Ale tutaj była kamera i nagrywanie do telewizji, więc za chooja nie mogli popuścić. Tyle w temacie.
Uściślając, za brak każdego z tych trzech dokumentów jest 50 zł mandatu. Czyli jeśli nie ma się trzech to kara wynosi 150 zł. Policjanci raczej nie robią z tego tytułu problemów i jeśli umiesz się wytłumaczyć, to puszczają bez mandatu. Ale tutaj była kamera i nagrywanie do telewizji, więc za chooja nie mogli popuścić. Tyle w temacie.
Na prawdę żałosny przepis żeby mieć przy sobie dokument tylko PO TO żeby policjant i tak sobie sprawdził w swojej bazie danych czy mowisz prawdę !
@up ja dostałem mandat bo zamiast tego małego kwitu na ubezpieczenie(potwierdzenie), miałem ten duży "główny" i policjant powiedział, że w tej formie jest to nie zgodne z prawem. A ja ciele głupie przyjąłem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów