18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
kawior2007 2022-10-24, 23:11 1
Opróżnił cały zbiornik

"zobacz jaki kochany, siada mi na kolanach!"
Zgłoś
Baronessa 2022-10-24, 23:17 3
Dobry piesek. Następnym razem na twarz pańci, jak będzie spała, bo pewnie do łóżka też go zabiera...
Zgłoś
oozyxak0o 2022-10-24, 23:18
Nie rozumiem. Mam odznaczone fekalia a i tak to widzę
Zgłoś
Haku 2022-10-25, 0:35
Po tym co psy żrą w schroniskach to nawet mnie nie dziwi. Pies mojej matki miał srakę przez ponad tydzień. Kurwa szczeniak nieco większy niż butelka piwa ale potrafił od drzwi do drzwi (jakieś 2-3m) sraki zostawić. Nie jeden tyle w 3 dni nie zrobi. Pojebane...
Zgłoś
damian15snk 2022-10-25, 3:19 2
Piękne dźwięki
Zgłoś
Suckday 2022-10-25, 4:10 1
baronturbina napisał/a:

Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?

PolskaSkarpetka napisał/a:

Srający pies na nogi moim zdaniem nie odbiega od poziomu obrzydliwości jaki prezentuje ta strona od dawien dawna. Wrzuciłeś jakiś symulator czołgu i oburzasz się że ludzie to pojechali bo nie pasuje do ducha strony.

Czyli wychodzi na to, że srający pies jest idealnym kandydatem na ducha tej strony.

Zgłoś
wkexe 2022-10-25, 9:28
baronturbina napisał/a:

Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.

To co zaliknowałeś, oglądałem już kilka dni wcześniej na YT bo subskrybuje kanał tego gościa. Sadistic codzienna dawka czarnego humoru - to mi się pojawia na pasku jak go otwieram. Jak będę chciał obejrzeć symulator czołgu - jaki by on nie był, to sobie wejdę na YT. Tutaj chce obejrzeć konkretny kontent bez potrzeby filtrowania go z takich filmików jak symulator czołgu... Bez obrazy, symulator też fajny, ale nie na tą stronę.
Zgłoś
Exclip 2022-10-25, 11:47 3
baronturbina napisał/a:

Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.

Jak raz wrzucił jakies gowna z tik toka, spytalem czy to drugie konto flodzi, dwa razy, ban na miesiac :/ taki kurwa delikatny
Zgłoś
ciekawyzUK 2022-10-25, 12:40
mozna powiedzieć "ze az zesrał sie z radosci "
Zgłoś
Leatherface 2022-10-25, 13:46 1
W domu zesra się jej jeszcze na klatę
Zgłoś
Nr.Nobody 2022-10-25, 15:04
baronturbina napisał/a:

Idź się pożal mamie youtuberze. Dla mnie jesteś taki sam jak ten pies z filmiku.
Zgłoś
PabloSkills 2022-10-25, 21:52 1
Najebał jak stary bawół
Zgłoś
baronturbina 2022-10-26, 13:11
Nr.Nobody napisał/a:

Idź się pożal mamie youtuberze. Dla mnie jesteś taki sam jak ten pies z filmiku.

Spoko świerzak. Jesteś podporą i histori tej strony. Nie pitol dziecko i posiedź tu kilka lat, dopiero potem szczekaj. Narazie to do budy.
Zgłoś
AdamBrown 2022-10-27, 17:27
Pies wystawił łeb przez okno, bo nie mógł wytrzymać, i się zastanawia dlaczego oni tam w tym syfie jeszcze siedzą?

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów