Czeka ich razem wiele pięknych chwil
Czeka ich razem wiele pięknych chwil
Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?
Srający pies na nogi moim zdaniem nie odbiega od poziomu obrzydliwości jaki prezentuje ta strona od dawien dawna. Wrzuciłeś jakiś symulator czołgu i oburzasz się że ludzie to pojechali bo nie pasuje do ducha strony.
Czyli wychodzi na to, że srający pies jest idealnym kandydatem na ducha tej strony.
Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
To co zaliknowałeś, oglądałem już kilka dni wcześniej na YT bo subskrybuje kanał tego gościa. Sadistic codzienna dawka czarnego humoru - to mi się pojawia na pasku jak go otwieram. Jak będę chciał obejrzeć symulator czołgu - jaki by on nie był, to sobie wejdę na YT. Tutaj chce obejrzeć konkretny kontent bez potrzeby filtrowania go z takich filmików jak symulator czołgu... Bez obrazy, symulator też fajny, ale nie na tą stronę.
Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
Jak raz wrzucił jakies gowna z tik toka, spytalem czy to drugie konto flodzi, dwa razy, ban na miesiac :/ taki kurwa delikatny
Idź się pożal mamie youtuberze. Dla mnie jesteś taki sam jak ten pies z filmiku.
Idź się pożal mamie youtuberze. Dla mnie jesteś taki sam jak ten pies z filmiku.
Spoko świerzak. Jesteś podporą i histori tej strony. Nie pitol dziecko i posiedź tu kilka lat, dopiero potem szczekaj. Narazie to do budy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów