Czeka ich razem wiele pięknych chwil
Czeka ich razem wiele pięknych chwil
Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
Ta strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?
ruska racja Konfederacja, jebać tych szurów i jebać tych co ich nie jebiąTa strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?
Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Konto tutaj mam a raczej miałem od 2010 roku. Srający pies na nogi moim zdaniem nie odbiega od poziomu obrzydliwości jaki prezentuje ta strona od dawien dawna. Wrzuciłeś jakiś symulator czołgu i oburzasz się że ludzie to pojechali bo nie pasuje do ducha strony. Podobnie jak wiele treści które wymieniłeś i się z tym zgadzam. Ja osobiście nie odrzucam żadnej formy treści czy to Sadol, Twitter, Reddit czy TikTok wbrew pozorom twój symulator bardziej pasował by tam bo zależnie jaki algorytm wypracujesz trafiasz na treści naukowe, pieski, kotki czy tańce śpiewańce
Quae nocent, docent, ! Cicho, stare konie!
Mi się podobał temat z symulatorem czołgu i ze srającym na kolana psem też dobry.
Zamiast szukać dziury w całym lepiej poszukajcie filmu, gdzie pies sra na makietę symulatora, a jakiegoś gościa miota w tej kabince, gdy stopka najedzie na gówno.
Ok przekonałeś mnie albo makieta symulatora sra na psa hahah