18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
~McSadol 2022-10-24, 21:21 9
Przynajmniej nie zesra od razu chodnika ...
Zgłoś
~Beny 2022-10-24, 21:22 55
Srał ją pies

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 21:25 3
Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2022-10-24, 21:31 20
baronturbina napisał/a:

Sunday mam pytanie. Tylko tego jak zawsze nie usuwaj i przyjmij krytykę konstruktywną z godnością jak mężczyzna;-) to się będzie w pełni odnosić do twojego materiału. Jak uważasz co ma większa zawartość merytoryczną, naukową, na poziomie: stający pies w aucie czy symulator czołgu opracowany w latach 70siatych a będący wyprzedzeniem swojej epoki?. Czy ta strona jest dla debili czy ludzi inteligentnych? Pozdrawiam.

Ta strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?

ruska racja Konfederacja, jebać tych szurów i jebać tych co ich nie jebią
Zgłoś
Lobo24 2022-10-24, 21:32 1
Piękno narodzin w całej okazałości.
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 21:38 1
PolskaSkarpetka napisał/a:

Ta strona jest dla ludzi którzy po oglądnięciu TikToka, YT, Twittera chcą zobaczyć gówno, krew i mordobicie w Internecie. Wiesz nazwa to Sadistic, czego ty oczekiwałeś, tańców i pranków i śpiewania?

Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.
Zgłoś
psotna_cipka 2022-10-24, 21:44 13
Kundla przetopić na smalec i będzie z niego jakiś pożytek.
Zgłoś
PolskaSkarpetka 2022-10-24, 21:47 1
baronturbina napisał/a:

Oczywiście zgadzam się. Tylko Polska skarpetki ja jestem na tym portal od momentu gdy neta nie znałeś. Pooglądaj archiwum od 2009.Pronć i paru innych wrzuca dobre tematy. Mordobicia, flaki, a nawet i sranie. Tylko na poziomie. Zauważ ze cześć filmów wrzucane przez niektórych nie odbiega od TT. Jak ktoś lubi tik tok to w zasadzie nie ma o czym gadać.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz.

Konto tutaj mam a raczej miałem od 2010 roku. Srający pies na nogi moim zdaniem nie odbiega od poziomu obrzydliwości jaki prezentuje ta strona od dawien dawna. Wrzuciłeś jakiś symulator czołgu i oburzasz się że ludzie to pojechali bo nie pasuje do ducha strony. Podobnie jak wiele treści które wymieniłeś i się z tym zgadzam. Ja osobiście nie odrzucam żadnej formy treści czy to Sadol, Twitter, Reddit czy TikTok wbrew pozorom twój symulator bardziej pasował by tam bo zależnie jaki algorytm wypracujesz trafiasz na treści naukowe, pieski, kotki czy tańce śpiewańce

ruska racja Konfederacja, jebać tych szurów i jebać tych co ich nie jebią
Zgłoś
Antoni79 2022-10-24, 21:57 5
Dobrze go karmili w tym schronisku, bo dużo nasrał, ale odruchowo chyba wyrzuciłbym kundla przez okno.
Zgłoś
Andrzejas 2022-10-24, 21:57 5
PolskaSkarpetka, baronturbina! Cicho, stare konie!

Mi się podobał temat z symulatorem czołgu i ze srającym na kolana psem też dobry.
Zamiast szukać dziury w całym lepiej poszukajcie filmu, gdzie pies sra na makietę symulatora, a jakiegoś gościa miota w tej kabince, gdy stopka najedzie na gówno.

Quae nocent, docent
Zgłoś
baronturbina 2022-10-24, 22:01 1
Andrzejas napisał/a:

, ! Cicho, stare konie!
Mi się podobał temat z symulatorem czołgu i ze srającym na kolana psem też dobry.
Zamiast szukać dziury w całym lepiej poszukajcie filmu, gdzie pies sra na makietę symulatora, a jakiegoś gościa miota w tej kabince, gdy stopka najedzie na gówno.

Ok przekonałeś mnie albo makieta symulatora sra na psa hahah
Zgłoś
Lodo 2022-10-24, 22:38 5
Jak ja zabierałem swoejgo ze schroniska 4 lata temu to tylnia kanapa osrana równo była , smród taki że pożygać sie można , ale mimo wszystko każdym nerwem w ciele rozumiałem ze zasraniec sie stresuje
Zgłoś
ALIGATORt1000 2022-10-24, 22:52 3
Wybrnąć psa za okno.

Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
Zgłoś
V................l 2022-10-24, 22:53 1
Ja wrzuciłem kiedyś parę dobrych lżejszych tematów do dokumentów ale se odpuściłem bo spamują ten dział dzieciaki jakimis składankami typu 10 najlepszych Hui w dupie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów