Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepszy TVPis niż TVniemiecka.
Tyle tylko, że za TVNiemiecka nie płacisz ani złotówki, a na telewizję karakana państwo pożyczyło dodatkowo prawie 1 miliard złotych. Nie będę ci przeliczał na bimber albo cebulę, bo na zawał pierdolniesz
Dzięki, że dzielisz się z nami wspomnieniami z dzieciństwa
Rozumiem, że chcesz się wykazać tym słynnym katolskim miłosierdziem? Niestety koleżko. Zły adres
Tyle tylko, że za TVNiemiecka nie płacisz ani złotówki
Albo pokaż mi kwit, że płacisz abonament rtv albo szczymryj i nie pierdol bo mogę się założyć, że nie płacisz i twoja opinia o TVP jest chuja warta tak samo jak głos pizdusiów co nie chodzą głosować a potem mają najwięcej do powiedzenia.
Nie płacisz = nie masz prawa się odzywać. Nie głosujesz = nie masz prawa narzekać.
Nie płacisz = nie masz prawa się odzywać.
Płacę podatki, z których to wydano 1mld złotych na propagandówę karakana. Czyli nawet jakbym nie płacił abonamentu, to jestem zmuszony to finansować. Podobnie jak kościół - mimo że na tacę nie rzucam.
Tak więc, rezerwuje sobie prawo, do dopierdalania się.
Nie głosujesz = nie masz prawa narzekać.
Można na tą sprawę różnie patrzeć
W skrócie dla tych co nie chcą słuchać, albo nie "rozumiooom" - jeżeli głosujesz to jesteś współodpowiedzialny za syf, który politycy robią. A co jak co - ciężko żeby osoba współodpowiedzialna miała prawo cokolwiek krytykować. Przecież chciałeś żeby tak było - więc morda w kubeł.
Tyle tylko, że za TVNiemiecka nie płacisz ani złotówki, a na telewizję karakana państwo pożyczyło dodatkowo prawie 1 miliard złotych. Nie będę ci przeliczał na bimber albo cebulę, bo na zawał pierdolniesz
Rozumiem, że chcesz się wykazać tym słynnym katolskim miłosierdziem? Niestety koleżko. Zły adres
Nie mieszkam w Polsce wiec nie płacę na karakana ani złotówki wiec roszczę sobie prawo do obiektywnej oceny jak i porównania obu stacji, co nie zmienia faktu że mógłbym płacić karakanowi dwa razy więcej jeżeli zdelegalizowałby TVniemiecką.
Nie mieszkam w Polsce wiec nie płacę na karakana ani złotówki
Aha, no to w takim razie może się nie wpierdalaj w nieswoje sprawy?
Abonament rtv możesz płacić nawet mieszkając za granicą.
Aha, no to w takim razie może się nie wpierdalaj w nieswoje sprawy?
Abonament rtv możesz płacić nawet mieszkając za granicą.
Jak w nie swoje? Jestem obywatelem RP ale nie płacę radiowego wiec szczym ryj bo już nudny jesteś.
Jak w nie swoje? Jestem obywatelem RP ale nie płacę radiowego wiec szczym ryj bo już nudny jesteś.
Spierdoliłeś ze swojego kraju? Zostawiłeś matuszkę ojczyznę? Swoją matkę też byś porzucił za parę szekli? Ty Polak jesteś? Nie rozśmieszaj mnie.
Głosuj na pis - wypierdol z kraju
Chcesz mieć prawo głosu? Wróć do tego raju na ziemi i przestań pierdolić.
Spierdoliłeś ze swojego kraju? Zostawiłeś matuszkę ojczyznę? Swoją matkę też byś porzucił za parę szekli? Ty Polak jesteś? Nie rozśmieszaj mnie.
Chcesz mieć prawo głosu? Wróć do tego raju na ziemi i przestań pierdolić.
Przestań się pląsać bo nie masz argumentów "wielki Polaku".
A co do PiSu to nigdy na nich nie głosowałem i głosować nie będę. Tak wiec zastanów się nad swoją inteligencją bo coś chyba ona ucieka. Może przez propagandę innych partii która zrobiła ci sito z mózgu. Co do kasy to wysyłam do Polski więcej szmalu niż ty pewnie zarabiasz, nie mówiąc już o jakichś podatkach, wszystko trafia do polskiego banku w którym największe udziały ma skarb państwa. Jak widzisz mój wpływ na wasz dobrobyt jest o wiele więskzy niż twój. A nie mieszkam nawet w Polsce.
Dostałeś już parę argumentów. Nic mnie nie śmieszy jak patrioty co głosują na kogoś, potem spierdalają z kraju jak szczury, a potem jeszcze w internetach pierdolą jak byczo jest
Może nie jestem wielkim Polakiem, ale prowadzę tutaj interesy, ściągam kapitał do Polski, daje prace rodakom.
Co ty zrobiłeś dla swojego kraju ostatnio? Oprócz tego, że napisałeś że to dobrze że karakan robi z telewizji publicznej, telewizję partyjną? (do czego jak sam zaznaczyłeś - nie dorzuciłeś złotówki)
Jak widzisz mój wpływ na wasz dobrobyt jest o wiele więskzy niż twój. A nie mieszkam nawet w Polsce.
Buahahahahahahahahhahah Nie rozśmieszaj mnie ziomuś.
@up
Dostałeś już parę argumentów. Nic mnie nie śmieszy jak patrioty co głosują na kogoś, potem spierdalają z kraju jak szczury, a potem jeszcze w internetach pierdolą jak byczo jest
Może nie jestem wielkim Polakiem, ale prowadzę tutaj interesy, ściągam kapitał do Polski, daje prace rodakom.
Co ty zrobiłeś dla swojego kraju ostatnio? Oprócz tego, że napisałeś że to dobrze że karakan robi z telewizji publicznej, telewizję partyjną? (do czego jak sam zaznaczyłeś - nie dorzuciłeś złotówki)
Jesteś debilem bo nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Wytłumaczę ci raz i dalej rób co chcesz. Propaganda TVPiSu jest lepsza niż propaganda TVniemiecka, i nic więcej nie powiedziałem. Tak więc ciebulaku weź się usuń bo naleśnik jesteś.
Propaganda TVPiSu jest lepsza niż propaganda TVniemiecka,
No faktycznie - bardziej ją widać. Oglądając TVNiemiecka można odnieść wrażenie, że to obiektywne wiadomości.
Nawet propagandówkę trzeba umieć robić.
Ale taki wafel tego nie ogarnie. Idź lepiej te talerze zmywać - bo gospodarka Polski upadnie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów