Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gość tyle razy oglądał Szybkich i wściekłych, że na pewno (w swoim przekonaniu) umiał.
To tory i szyny były złe...
Ponoć to auto jest w chuj surowe, tam nic nie ma, żadnych systemów kontroli trakcji, nic. Przynajmniej ten oryginalny z '92. Nie wiem czy zmienili podejście w nowych modelach. Na pewno coś musieli dodać bo nie dopuszczono by tego do ruchu.
Nie nie zmienili, to auto jest dla nielicznych potrafiących coś takiego okiełznać.
Ponoć to auto jest w chuj surowe, tam nic nie ma, żadnych systemów kontroli trakcji, nic. Przynajmniej ten oryginalny z '92. Nie wiem czy zmienili podejście w nowych modelach. Na pewno coś musieli dodać bo nie dopuszczono by tego do ruchu.
Twoi bracia Sergiej nic nie zmienili, a do ruchu w twoim kraju dopuścili.
Na niedojebanie mozgowe kierownika nawet najlepszy system nie pomoze. Bo wiekszosc mozna wylaczyc, ruska malpo.
Na niedojebanie mozgowe kierownika nawet najlepszy system nie pomoze. Bo wiekszosc mozna wylaczyc, ruska malpo.
Poprawna forma to "kierowcy", chyba że jesteś lewackim zjebem, którego motoryzacja i postęp techniczny kłują w oczy. Mimo to całkiem dobrze skleiłeś to zdanie jak na Ukraińca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów