Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dodż wajpej
~Velture • 2024-04-14, 16:17
I chuj z tego, że koni kupa jak kierownik dupa

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
wrzesin602 2024-04-14, 16:27 6
Ja pierdole co za ciota, na prostej drodze.....
Zgłoś
żmij 2024-04-14, 16:27 28
Uroki dużej mocy w zestawieniu z napędem na tylną oś i niedojebaną kocówką kierownicy

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
SkoPio1 2024-04-14, 16:30 4
Czepiacie się.
Gość tyle razy oglądał Szybkich i wściekłych, że na pewno (w swoim przekonaniu) umiał.
To tory i szyny były złe...
Zgłoś
żmij 2024-04-14, 16:33 3
SkoPio1 napisał/a:

To tory i szyny były złe...

No tak. I podwozie. Podwozie też było złe.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Siriuz 2024-04-14, 16:47 17
Ponoć to auto jest w chuj surowe, tam nic nie ma, żadnych systemów kontroli trakcji, nic. Przynajmniej ten oryginalny z '92. Nie wiem czy zmienili podejście w nowych modelach. Na pewno coś musieli dodać bo nie dopuszczono by tego do ruchu.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Roskosmos 2024-04-14, 17:05
To zaimponował kolegom
Zgłoś
cigano777 2024-04-14, 17:09 5
500 koni na zimnych oponach to możesz mieć prostą drogę a i tak zerwiesz ta przyczepnosc, szczególnie jak na skręconej kierownicy to robisz. Czy byłoby to lambo czy taki dodge, taki marny koniec pałowania przy takiej mocy, systemy nie uratują.
Zgłoś
smc 2024-04-14, 17:19 3
Ciekawe, gdzie Anżej taki błotnik dostanie...
Zgłoś
CriSStopher 2024-04-14, 18:36 7
Wszyscy zazdrośnicy podpuszczali go, żeby na koniec mieć bekę że rozwalił furę. Po co zadawać się z takim ścierwem, które życzy wyłącznie źle i czeka na czyjeś podknięcie? Kij takim w dupę!
Zgłoś
Heliar 2024-04-14, 18:49 6
Siriuz napisał/a:

Ponoć to auto jest w chuj surowe, tam nic nie ma, żadnych systemów kontroli trakcji, nic. Przynajmniej ten oryginalny z '92. Nie wiem czy zmienili podejście w nowych modelach. Na pewno coś musieli dodać bo nie dopuszczono by tego do ruchu.

Nie nie zmienili, to auto jest dla nielicznych potrafiących coś takiego okiełznać.
Zgłoś
baronturbina 2024-04-14, 18:59 4
Siriuz napisał/a:

Twoi bracia Sergiej nic nie zmienili, a do ruchu w twoim kraju dopuścili.

Zgłoś
KosmatyHui 2024-04-14, 19:01 2
Siriuz napisał/a:

Na niedojebanie mozgowe kierownika nawet najlepszy system nie pomoze. Bo wiekszosc mozna wylaczyc, ruska malpo.
Zgłoś
Siriuz 2024-04-14, 19:38 9
KosmatyHui napisał/a:

Na niedojebanie mozgowe kierownika nawet najlepszy system nie pomoze. Bo wiekszosc mozna wylaczyc, ruska malpo.

Poprawna forma to "kierowcy", chyba że jesteś lewackim zjebem, którego motoryzacja i postęp techniczny kłują w oczy. Mimo to całkiem dobrze skleiłeś to zdanie jak na Ukraińca.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Juzwa 2024-04-14, 20:10
Heliar napisał/a:

Nie nie zmienili, to auto jest dla nielicznych potrafiących coś takiego okiełznać.

No, ten okiełznał nieźle. Więcej zapłaci za naprawę niż ja za wszystkie samochody jakie miałem w życiu.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów