Jules i jego kultowe zdanie w remixie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Elegancko! Ubawiłem się ALE! Zgwałćcie coś jeszcze, Reservoir Dogs na przykład, Sin City czy cokolwiek... niby fajnie, kupa roboty i ekstra zmontowane (to odnośnie komenta jirki) ale i tak zostanie tylko niesmak.
Myślałem, że ktoś wrzucił po prostu tę zajebistą scenę, a tu takie gówno... Przynajmniej to od jirkiego trochę ratuję sytuację.
jirki napisał/a:
to jest dopiero Samuel L. Motherfucking Jackson.
Masz piwko za ten remix. Sam chciałem wkleić do niego link.
POGO robi zajebiste remixy, ten z Terminatora też jest zacny.
POGO ze swoją Alicja zniszczył ale tego nie widziałem. jirki łap piwo bo jest mega. a ten remix to syf
Prośba ziomeczki ;p Podpowiecie jak pobrać tą muzykę z filmkimów w formacie mp3 lub podobnym odsłuchiwalnym? Po zapier**lałbym sobie przez miasto z tym w uszach ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów