Wymagany język angielski na poziomie podstawowym. Pies jednej z najgroźniejszych ras tym razem bohaterem pozytywnym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
super rasa - ja mam owczarka srodkowoazjatyckiego - tez zajebisty skurwiel
w Polsce trzeba mieć zezwolenie na posiadanie doga argentynskiego, ten filmik jest dowodem na to, że to ludzie są idotami jesli nie potrafią wychować psa.
aaa i to chyba takie samo bydle pokonało dzika w filmiku od któregoś Sadystycznego kolegi
aaa i to chyba takie samo bydle pokonało dzika w filmiku od któregoś Sadystycznego kolegi
a ile ludzi rozjebały takie psy
to są jacyś janukowycze cz ki chuj? Czy oni tam mają taki standard posiadłości?
im sie oczy otworzą jak tym dziecią zamkną
poza tym to te skurczybyki zabiły pumbe w poprzednim filmiku
poza tym to te skurczybyki zabiły pumbe w poprzednim filmiku
Ale kretyni nie znający się na wychowaniu i rasach psów i tak będą pierdolili o psach zabójcach KAŻDY pies +30 kg jest w stanie zabić człowieka, różnica polega na tym, że pitki czy argentyńczyki nie odpuszczają jak już zaatakują. Ich szczęki zaciskają się coraz bardziej z potworną siłą i szarpią głową powodując groźne obrażenia. To, ze jakiś pitbull kogoś zagryzł, to wina wychowania, zachowania właściciela i braku lub nieprawidłowego szkolenia, ale co tam. Znafcy wiedzą lepiej.
Podobają mi się rhodesien ridgebacki, które kiedyś były psami gończymi na... lwy
Podobają mi się rhodesien ridgebacki, które kiedyś były psami gończymi na... lwy
Maurel88 napisał/a:
im sie oczy otworzą jak tym dziecią zamkną
tu już nie chodzi nawet o składnię, ale o podstawy poprawnego wysławiania.
Totalnie nie wiem o czym ty piszesz.
piękne psisko, leci piwo
czysty przypadek, że akurat to była taka historia. te dzieci powinny w ogóle nie chodzić bez opieki w takie miejsca skoro wiadomo, że można spotkać kotka albo wyposażać je zawsze w jakiś gaz pieprzowy czy coś.
Ale trzeba oddać psu odwagę. Myślałem, że przegoni pumę a ten zajebał. szacun.
Ale trzeba oddać psu odwagę. Myślałem, że przegoni pumę a ten zajebał. szacun.
To co dajesz psu, on zwraca ze zdwojoną siłą. Jak będziesz psa bić, on będzie się bał ale pewnego dnia zaatakuje. To nie dzieje się tylko z tymi "groźnymi" rasami. One są tak nazwane, tylko dlatego, że te psy są naprawdę potężne i mogą być groźne. Nawet źle wychowany ratlerek może boleśnie ugryźć.
gdzie jest ten ekspert co niedawno wyzywał te psy od kurew?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów