📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tam normalnie na lekcji w-f kung-fu uczą każdy potrafi napierdalac
Pedał powinien resztę egzystencji cierpieć w najgorszym więzieniu świata.
I to powinny oglądać wszystkie pseudosportsmenki udające facetów w ringu, życiu i wyciągać wnioski... O, kurwa, Przesadziłem z tymi wnioskami...
He he, co zabolała feministyczna dupa? I bardzo dobrze.
smc napisał/a:
He he, co zabolała feministyczna dupa? I bardzo dobrze.
Zdrowo przyjebała
Skąd te zgorszenie? Jego tatuś tak dziękował mamusi, kiedy ryż był za słony,. Z kolei jego mały synek Chang bacznie obserwuje to karate w wykonaniu tatusia i kiedyś też tak będzie ćwiczył nóżki. To są właśnie te drobne różnice kulturowe.
smc napisał/a:
Co kurwa ?
To tepa pizda jak jej się argumenty słowne skończyły, uderzyła typa reką w twarz.
A on jej oddał, bo nie bedzie dawał sie bić.
Ty to jesteś zjebany/bana
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów