W Wołgogradzie doszło do brutalnego morderstwa. Na Nowodwińskiej, w pobliżu sklepu tytoniowego, 16-letni Iwan Revyakin uderzył mężczyznę swoim ramieniem. Nastąpiła potyczka słowna, a następnie walka. Na początku wydaje się, że starszy facet jest bardziej powściągliwy. Podczas gdy Revyakin skacze wokół niego, prowokując walkę, a następnie zadaje pierwszy cios. W pewnym momencie obrażony mężczyzna wyjął nóż z kieszeni i wbił ostrze w szyję nastolatka. Po otrzymaniu rany kłutej na szyję, Ivan zaczął panikować i kopać nogami. Revyakin zmarł później w szpitalu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fajne. Wygląda jak chrabąszcz pod kasztanowcem. Nic tylko rozdeptać.
T3RMINATOR napisał/a:
mężczyzna wyjął nóż z kieszeni i wbił ostrze w szyję nastolatka
I to mi się podoba, a jak śmiesznie ta wsza nóżkami machała - pewnie miał wizję że jedzie w stronę światła na rowerku.
Wielkie kozaki fajtery, może kumple wbiją sobie do pustych dekli, że mogą źle trafić
miod dla oczu . jebaniec nie bylby taki madry ale wiedzial ze jest w grupie. przeliczyl sie tak czy siak
A gdzie smieciarka?
Tym wierzganiem nogami jak młode źrebię przyszpieszyl swój zgon ,najgorsze co można zrobić to pompować krew poprzez nieustanny ruch,skurcz mięśni) szybkie chaotyczne oddychanie itd
Brawo materiał przedni .
Brawo materiał przedni .
Po chuj sapał sam się prosił nie szkoda mi go... Trafił na większego kozaka co się nie pierdoli a jego ziomki po prostu spierdoliły zamiast udzielić pomocy niech ginie i chuj sam bym miał wyjebane na niego chciał być gangsterem to bierze też ryzyko zawodowe z tym związane..... Ciekawe czy krzyczał mama tata pomocy
Jakie brutalne morderstwo? Przecież na filmie widać 100% obrony koniecznej i to skutecznej. Chwasta do wora, napadniętemu 1000 rubli nagrody i dyplom lokalnego gieroja.
1 chwasta mniej,, mógł od razu resztę tak potraktować, bo założę się, że nie sa lepsi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów