Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kilkuletniemu dziecku tez wypierdoliłbyś w pysk bo pokazało ci język?
Nie, bo to dziecko. Porównujesz dziecko do dorosłego człowieka, który jest już w pełni świadomy i musi odpowiadać za swoje czyny. Takie protekcjonalne pierdolenie nie dociera do mnie, bo wiem na ile kobiety potrafią sobie pozwolić, świadomie, celowo będą cię wkurwiać, żebyś wyszedł z siebie. Zresztą nie jest mi żal jakieś tępej pizdy, który przed kamerami paraduje w stringach i bikini.
to udaj się do psychiatry jak byle kurwa i jej pierdolenie bez sensu potrafi spowodować że wypierdolisz kobiecie w pysk i poczujesz się samcemTakie protekcjonalne pierdolenie nie dociera do mnie, bo wiem na ile kobiety potrafią sobie pozwolić, świadomie, celowo będą cię wkurwiać, żebyś wyszedł z siebie.
Mój komentarz nie jest jednak usprawiedliwieniem kolesia z filmiku. Nie wiadomo czym ta skąpo odziana dziewoja go tak wkurwiła, więc nie nam to osądzać.
jest różnica między uderzeniem kobiety w twarz która powie Ci że jesteś chujem itp a inna jak sama pierwsza wyleci z łapami, po co dawać takim satysfakcje i powód do stwierdzenia że brak facetowi jaj bo uderzył pyskującą kobietę?a tak serio to faktycznie ta bezkarność kobiet jest przesadzona. Tępe pizdy myślą że mogą robić wszystko, bo przecież "kobiet się nie bije". Ile razy na sadolu widzieliśmy jakąś furiatkę obrażającą i upokarzającą mężczyznę, wychodzącą z założenia, że jest bezkarna to można sobie pozwolić?
Zawsze mnie zastanawiało jaką trzeba być pizdą aby uderzyć kobietę która nawet sobie na to nie zasłużyła...rozumiem gdyby napluła mu w twarz, czy sama wyskoczyła z pazurami, ale to? ruscy to jednak pierdolone zwierzaki
Mamy równo uprawnienie.
Chcecie zarabiać tyle samo - statystycznie wykonując analogiczną prace gorzej (po za wyjątkami typu prace biurowe, albo prace wymagające dużej sprawności manualnej przy jednocześnie małych gabarytach dłoni)
Chcecie równouprawnienia w polityce (poprzez parytety...) - prosze bardzo.
Chcecie podziału ról w domu.
Chcecie płodzić dzieci.
Chcecie wysportowanych facetów - prosze bardzo. Ale same nic w zamian
To czemu kurwa po ryju dostawać nie chcecie jak mężczyźni ani przechodzić na emeryture razem z nami?
jest różnica między uderzeniem kobiety w twarz która powie Ci że jesteś chujem itp a inna jak sama pierwsza wyleci z łapami, po co dawać takim satysfakcje i powód do stwierdzenia że brak facetowi jaj bo uderzył pyskującą kobietę?
No tu akurat masz racje. Przemoc w odpowiedzi na argumenty słowne jest najczęściej (chociaż nie zawsze!) oznaką pustki umysłowej. Ale jak taka z łapami wyleci to zielone światło i można walić ile wlezie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów