📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tez napisach chcialem aby jom wyrucjhal co ten typ na koncu gada tlumacz?
widze,ze w teleturniejach Ruscy gonią Japońców.
tylko na swój ruski sposób
tylko na swój ruski sposób
Zawsze mnie zastanawiało jaką trzeba być pizdą aby uderzyć kobietę która nawet sobie na to nie zasłużyła...rozumiem gdyby napluła mu w twarz, czy sama wyskoczyła z pazurami, ale to? ruscy to jednak pierdolone zwierzaki
Niech kurwa zna swoje miejsce w szeregu, a nie wybiega na czoło peletonu jak pierdolnięta... i to bez pozwolenia ani nawet komendy: "jedziesz dziunia!!!"...
Ke kurwa???
Luqas95 napisał/a:
tez napisach chcialem aby jom wyrucjhal co ten typ na koncu gada tlumacz?
Ke kurwa???
czy jest jakiś znawca rosyjskiego i nas uświadomi co szmatka powiedziała? bo da darmo to nawet kurew się przecież nie bije
Dziwne bo tam wszyscy mówią że ona sobie zasłużyła x_X
Jak bije to znaczy, ze kocha.
Po takim plasku w ryj nie może dojść do siebie? Oj, to chyba nici z równouprawnienia.
Inna tam mówi że sie doigrała a ja kobietom wierzę
Pizda a nie facet, pewnie lany przez ojca i kolegów, to musi się wyżywać na słabszych istotach... Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, że w jego ramionach kobieta czuje się bezpieczna, zamiast myśleć czy za chwilę jej "kochanemu" coś nie odwali i nie dostanie w pysk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów